România, prezentă în clasamentul Deloitte Fast 50

E.M.
Internaţional / 13 octombrie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Ţara noastră este prezentă în clasamentul din acest an Deloitte Fast 50 pentru Europa Centrală şi de Est cu două companii, la categoria principală, Technology Fast 50, respectiv la categoria Rising Stars, au anunţat, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Deloitte România, potrivit Agerpres.

Conform topului, este vorba despre companiile Trencadis şi Mondly, două dintre cele peste 20 de afaceri din România care au intrat în competiţia din acest an, şi care recunoaşte cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală.

Compania Trencadis, specializată în soluţii software pentru mediul guvernamental şi de afaceri, ocupă cea mai bună poziţie în top în rândul business-urilor din România, situându-se pe locul 13, cu o rată de creştere a veniturilor de 730%. Practic, este al patrulea an în care compania reuşeşte să intre în top.

Totodată, compania de învăţare de limbi străine Mondly, care a creat o platformă ce foloseşte tehnologii de ultimă oră, precum chatbots cu recunoaştere vocală, realitate augmentată şi virtuală, pentru a ajuta utilizatorii să înveţe limbi străine, a intrat în categoria Rising Stars, care oferă recunoaştere afacerilor mai tinere, cu minimum trei ani de activitate şi venituri de cel puţin 30.000 de euro, care sunt ineligibile pentru categoria principală Fast 50, dar au creşteri atât de puternice, încât au şanse mari să intre în top în anii următori. Mondly a fost înfiinţată în anul 2013, compania fiind inclusă pentru prima dată în programul Fast 50, dar care se află şi pe locul 7 între cele zece companii Rising Stars, cu o rată de creştere a veniturilor de 854%.

La nivelul Europei Centrale, ediţia din acest an a Deloitte CE Technology Fast 50 a atins un nou record al ratei medii de creştere a companiilor din top, de 1.290% între anii 2014 şi 2017.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb