România promovează simbolurile sale tradiţionale în "Piaţa Europei" din Paris

Laura Boico
Miscellanea / 18 iunie 2016

România va inaugura la Paris, în faţa Primăriei, un stand special destinat promovării simbolurilor sale tradiţionale, iniţiativa fiind inclusă în cadrul manifestărilor "Piaţa Europei", care se vor derula în perioada 20 iunie - 10 iulie, cu ocazia Campionatului European de Fotbal din Franţa, potrivit unui comunicat de presă al Autoritatăţii Naţionale pentru Turism (ANT).

"Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) susţine echipa de fotbal a României, iar în contextul Campionatului European de Fotbal - UEFA Euro 2016 promovează România la manifestarea culturală «Piaţa Europei», organizată în faţa Primăriei Parisului. Astfel, în perioada 20 iunie - 10 iulie 2016, România îşi va promova oferta turistică în rândul unui public larg, cu atât mai mult cu cât vizibilitatea ţării noastre va fi sporită de prezenţa naţionalei României în aceeaşi grupă cu echipa Franţei. Este de reţinut, totodată, că organizatorii estimează trei milioane de vizitatori la Paris pe durata Euro 2016", menţionează sursa citată.

În "Piaţa Europei" vor fi amplasate pavilioane naţionale, precum şi o zonă "Agora" sub forma unei cupole cu diametrul de 17 metri. Fiecare ţară va avea repartizată o suprafaţă de 39 mp, unde se va amplasa câte un container expoziţional care va fi personalizat de către ţara participantă.

Pavilioanele sau standurile naţionale vor fi amplasate în proximitatea zonei "Agora", unde urmează să fie organizate diverse activităţi destinate publicului larg şi fiecare ţară este invitată să anime zona timp de o zi, prin concerte, proiecţii, demonstraţii culinare etc.

În această zonă, România va sărbători Ziua Iei, în data de 24 iunie 2016, prin organizarea unui spectacol.

Conceptul care stă la baza organizării spaţiului destinat României are o poveste legată de simbolurile tradiţionale regăsite în costumul popular românesc din diferite zone ale ţării.

La standul României, vizitatorii vor putea descoperi o serie de obiecte de design ce creează o punte între meşteşugarii vechi din România şi noua generaţie de designeri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb