Romexpo dă startul sezonului de toamnă cu evenimentele Bife Sim, Cosmetics Beauty Hair, Antique Market şi o aplicaţie de networking

Comunicate de presă #Construcţii / 20 septembrie

Romexpo dă startul sezonului de toamnă cu evenimentele Bife Sim, Cosmetics Beauty Hair, Antique Market şi o aplicaţie de networking

În perioada 19 - 22 septembrie, ROMEXPO organizează trei evenimente de referinţă: BIFE - SIM - dedicat profesioniştilor din industria mobilei, COSMETICS BEAUTY HAIR - festivalul frumuseţii, şi ANTIQUE MARKET II - târg dedicat colecţionarilor şi pasionaţilor de artă.

Anul acesta aduce o noutate importantă: aplicaţia ROMEXPO, o platformă digitală menită să faciliteze networking-ul şi schimbul de informaţii între experţi din diverse domenii pe durata manifestărilor noastre. Aplicaţia oferă participanţilor oportunitatea de a-şi extinde reţelele profesionale, de a accesa programul complet al activităţilor şi de a rămâne la curent cu ultimele tendinţe şi inovaţii prezentate la evenimentele din Centrul Expoziţional.

CRAFTING ENDURING CONNECTIONS @ BIFE-SIM 2024

Comunitatea Industriei de Mobilă din România se reuneşte, începând de joi, la ROMEXPO.

160 de companii de top vor prezenta colecţii de mobilier şi decoraţiuni în trend, accesorii inedite şi echipamente noi, pentru a demonstra capacitatea uriaşă de producţie a industriei româneşti de mobilier.

Piese de mobilier şi decoraţiuni care s-au remarcat scenele internaţionale sunt expuse în standuri elegante şi sofisticate, create special pentru a inspira vizitatorii. Echipamente şi utilaje noi vor fi puse în funcţiune, în premieră, la BIFE-SIM. Pe scena evenimentului, amplasată chiar în inima expoziţiei, vor urca specialişti consacraţi.

BIFE - SIM 2024 promovează tendinţele din industria mobilei şi designului interior care se concentrează pe inovaţie prin sustenabilitate şi integrarea tehnologiilor inteligente, oferind soluţii personalizate şi eficiente. În plus, aduce în prim plan şi arhitectura care adoptă tot mai mult concepte modulare şi materiale reciclate, redefinind spaţiile prin funcţionalitate şi estetică eco-friendly.

În deschiderea celei de-a 32-a ediţii a BIFE - SIM, joi, 19 septembrie, ora 10:00, organizăm conferinţa INDUSTRIA MOBILEI, RAMURĂ ECONOMICĂ STRATEGICĂ A ROM NIEI, unde discutăm despre politici coerente care să asigure competitivitatea industriei româneşti de mobilă pe o piaţă extrem de dinamică. Participă reprezentanţi la vârf ai mediului de afaceri şi ai Guvernului României. Mass-media este aşteptată începând cu ora 9:30.

În partea a 2- a a zilei de 19 septembrie, vom vorbi despre INOVAŢIE ŞI BRANDING ÎN INDUSTRIA MOBILEI. Cea de-a doua zi de expoziţie, 20 septembrie 2024, este dedicată designului românesc de mobilier. Vor avea loc conferinţe şi dezbateri despre CONECTAREA CREATIVITĂŢII CU PRODUCŢIA: COLABORĂRI EFICIENTE ÎNTRE ARHITECŢI, DESIGNERI ŞI PRODUCĂTORII ROM NI DE MOBILIER. În 21 şi 22 septembrie, spaţiul de evenimente este pus la dispoziţia expozanţilor pentru workshop-uri şi prezentări de produs. Evenimentul se încheie cu o tragere la sorţi, duminică, la ora 14:00, pentru desemnarea câştigătorilor produselor de mobilier oferite de expozanţi celor mai norocoşi vizitatori.

BIFE - SIM este o vitrină importantă pentru inovaţia şi tradiţia prelucrării superioare a lemnului, un eveniment cheie în promovarea industriei româneşti la nivel internaţional, cel mai bun spaţiu de networking între profesioniştii din industria mobilei şi a produselor din lemn. Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România - APMR şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România - CCIR şi va avea loc în Pavilionul B2.

Festivalul frumuseţii @COSMETICS BEAUTY HAIR 2024

Dacă eşti hair stylist, cosmetician, expert în manichiură, make-up artist sau pur şi simplu pasionată de beauty, COSMETICS BEAUTY HAIR 2024 este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi!

Îţi oferim oportunitatea de a participa la Festivalul Frumuseţii, unde vei putea asista la demonstraţii live realizate de experţi de renume din industrie, participi la workshopuri interactive pentru a-ţi perfecţiona tehnicile, beneficiezi de reduceri exclusive la produse profesionale, ideale atât pentru saloane, cât şi pentru uz personal.

Transformă-ţi pasiunea în performanţă şi profită de cele mai atractive oferte! La COSMETICS BEAUTY HAIR găseşti tot ce ai nevoie pentru salonul tău sau pentru a explora acasă cele mai noi produse de pe piaţă. Te aşteptăm să descoperi şi să te bucuri de inovaţiile din lumea frumuseţii!

Universul artei @ANTIQUE MARKET II 2024

Lasă-te captivat de frumuseţea şi eleganţa pieselor de artă care au trecut testului timpului şi adaugă o notă de autenticitate şi distincţie colecţiei tale. Fiecare obiect are o poveste unică şi o valoare istorică ce aşteaptă să fie descoperită.

La ANTIQUE MARKET II 2024 ai ocazia să te întâlneşti cu pasiunea şi expertiza colecţionarilor şi anticarilor şi să te bucuri de atmosfera vibrantă a evenimentului.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb