Romfilatelia lansează un timbru poştal dedicat Simonei Halep

T.E.
Sport / 26 iulie 2019

Simona Halep (Sursa foto: Twitter)

Simona Halep (Sursa foto: Twitter)

Romfilatelia introduce în circulaţie, mâine, emisiunea de mărci poştale "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc", pentru a onora seria performanţelor jucătoarei de tenis şi, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon din 13 iulie 2019.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, pe timbrul coliţei dantelate a emisiunii de mărci poştale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc.

Emisiunea de mărci poştale "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc" va fi disponibilă începând de mâine în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara şi în magazinul online http://romfilatelia.ro/store/.

Această emisiune este completată de două plicuri "prima zi". Primul plic este echipat cu coliţa nedantelată şi numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ştampila "prima zi" a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliţei dantelate, fiind numerotat şi obliterat cu ştampila "prima zi".

Simona Halep a obţinut primul titlu la Wimbledon din cariera sa de jucătoare profesionistă, după finala câştigată cu 6-2, 6-2, în faţa fostului număr 1 mondial, americanca Serena Williams. Acesta a fost, de altfel, primul trofeu la Wimbledon câştigat de un român.

După alte trei finale de Grand Şlam - două la Roland Garros (2014 şi 2017) şi una la Australian Open (2018), Simona Halep a câştigat primul turneu de Grand Slam la Roland Garros (9 iunie 2018), obţinând cel mai important trofeu al carierei de până la acel moment.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Daca ar fi trait Eminescu in zilele noastre ar fi fost un genial anonim. Am inteles ca a castigat la Wimb.. dar hai sa ne calmam. Am dus-o pe stadion, o plimbam ca pe sfintele moaste pe strazi dar totusi hai sa luam o pauza. Nu a fost nici primul om in spatiu sau pe luna.Gagarin sau Armstrong par copii de mingi pe langa Simona. Cadem in ridicol. Nu am nimic cu fata, bravo ei. Succes Simona pe mai departe!

    1. Adevarat !!!

      PENIIIIBIL ! Cu asemenea mentalitati de ce sa ne mai miram ca Romania ocupa undeva, spre locul 60, in clasamentul final la Jocurile Olimpice !!!

      Gandire tipica "pedagogilor" al unor vremuri apuse, dar vai, la fel de actuale : profesorii de educatie fizica si sport din scoala romaneasca sunt priviti in cancelarii ca niste paria ai societatii, sportul romanesc a decazut in ultimii ani la niveluri de penibilitate incredibile... 

      Asta in timp ce SUA are conceptul "HALL OF FAME" , unde foste glorii ,ce au adus PRESTIGIU sportului american sunt ONORATE si PRETUITE in mod cu totul exceptional ! 

      Numai noi batjocorim miscarea si sportul , numarul bolilor la copii si adolescenti este urias, "turnam" cu palnia teorie la scoala , umplem ghiozdanele prichindeilor cu zeci de kilograme de manuale si teme pentru acasa si nu ne uitam la invatamantul din Finlanda sau Koreea de sud, astea sunt "mofturi"... 

      Si ,propo de Gagarin, noi tot il plimbam ca pe sfintele moaste pe Prunariu, de 40 de ani, dar n-am auzit inca de industria sptiala romanesca, uitam cata PROPAGANDA RUSEASCA au insemnat toti astronautii plimbati de prin toate tarile Europei de Est, aflate sub cizma ruseasca, fara planrui concrete de revitalizare a industriei aerospatiale de pe undeva...

      Ridicoli sunteti voi, PENIBILILOR, TIMPUL VOSTRU A TRECUT DE MULT !!! 

      Rectific " ai unor vremuri apuse"; "apropo de Gagarin." +"planuri concrete"

      I-mi place, ca ne plimbi pe tot globul pamantesc dar nu stii a enunta ceva concret, ce ai vrea pana la urma, dupa ce a facut 30 mil de dolari lovind cu in bat un cauciuc sa-i facem si statuie, bv ei si sa fie sanatoasa dar pana la urma hai sa-i punem si fata pe o bancnota .....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb