"Romradiatoare" Braşov îşi majorează capitalul social şi se mută

Ovidiu Vrânceanu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 27 august 2007

Compania braşoveană Romradiatoare Braşov urmează să îşi majoreze capitalul social cu 22,2 milioane de lei, urmând să ajungă astfel la o valoare a capitalului social de 30 de milioane de lei. Majorarea va fi făcută prin aport în natură din partea acţionarului Organe de Asamblare SA, companie controlată de SIF Transilvania, şi prin aportul în numerar al SIF Transilvania. Majorarea de capital a fost aprobată de acţionarii companiei pe 30 iulie 2007, dată la care a fost aprobată mutarea fabricii de pe şoseaua Cristianului pe strada Zizin din Braşov, lângă compania organe de Asamblare SA. În prezent, societatea activează într-un sediu închiriat de la omul de afaceri Maor Zinger, acesta achiziţionând în urmă cu doi ani terenurile şi clădirile societăţii de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov cu 250 de miliarde de lei vechi. Din aceşti bani, peste 190 de miliarde de lei au luat calea bugetului statului, iar pentru că firma beneficiase de prevederile Ordonanţei 40, privind acordarea de facilităţi la plata datoriilor, alte 182 de miliarde din datorii i-au fost şterse.

Din banii plătiţi atunci de Zinger, Mircea Lucescu, fost acţionar al companiei, a luat 17 miliarde de lei în urma împrumutului pe care îl acordase firmei pentru a se relansa, au fost plătite creditele la două bănci, valoarea acestora fiind de aproximativ 22 de miliarde de lei, iar restul banilor au intrat în contul firmei pentru că avea emise bilete la ordin neacoperite.

Romradiatoare este specializată în fabricarea şi comercializarea schimbătoarelor de căldură pentru toate tipurile de autovehicule. Principalul acţionar este STIMA Engineering SPA. din Italia. Anul trecut, compania a realizat o cifră de afaceri de 21,5 milioane lei, în scădere faţă de nivelul de 28,7 milioane lei din 2005, şi a obţinut un profit net de 2,7 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb