ROMSILVA: "Acuzaţiile cu privire la transportul ilegal de material lemnos nu se confirmă"

M.I.
Companii / 3 septembrie 2019

"Acuzaţiile cu privire la transportul ilegal de material lemnos nu se confirmă"

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva a efectuat o anchetă internă cu privire la acuzaţiile facute unui angajat al Ocolului Silvic Marginea, subunitate a Direcţiei Silvice Suceava, care ar fi efectuat, cu intenţie, un transport ilegal de material lemnos, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Sâmbătă 31 august, la ora 22:21, lucrătorii Postului de Poliţie Suceviţa au fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 de către cetăţeanul Avram G. asupra unui presupus transport de masă lemnoasă fără forme legale.

În urma verificărilor efectuate de lucrătorii Postului de Poliţie Suceviţa a rezultat că autovehiculul care transporta masa lemnoasă, aparţine unei persoane fizice, şi că transportul era însoţit de avizul de expediţie, emis de societatea MARMIHAJ FOREST SRL pentru cantitatea de 14,24 metri cubi.

Regia a precizat că pădurarul Mircea Caunei de la Ocolul Silvic Marginea, din cadrul Direcţiei Silvice Suceava nu a fost implicat în emiterea avizului, în transportarea masei lemnoase, că nu deţine autovehiculul care transporta masa lemnoasă şi nu are în gestiune partida în cauză, iar în acel moment se afla în altă localitate, deci nu putea fi "prins în flagrant".

Romsilva a menţionat că între angajatul Ocolului Silvic Marginea şi autorul postărilor denigratoare, Avram G., există un litigiu mai vechi, după ce acesta din urmă a astupat un şanţ de minim sanitar care delimitează fondul forestier de stat, în urma efectuării unor lucrări pe terenul proprietatea sa.

Regia Naţională a Pădurilor - ROMSILVA a declarat: "Ne exprimăm regretul că presa a preluat acuzaţiile false lansate pe o reţea de socializare de Avram G. fără o documentare prealabilă şi o abordare echilibrată, prezentând în mod distorsionat realitatea. Imaginile făcute publice sunt de natură să aducă prejudicii personalului Ocolului Silvic Marginea a căror muncă, respect pentru pădure, pasiune şi implicare sunt atribuţii de serviciu."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Din fericire acest individ, padurarul, este cunoscut de toata lumea din zona. Are doua tafuri, masina de transport, echipa de oameni la lucru non stop. Cara lemne zi si noapte, de multe ori fara documente. Romsilva apara asemenea oameni si ii da exemplu?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb