Romsys şi Cognos oferă clienţilor expertiză şi soluţii de business intelligence şi management al performanţei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 aprilie 2008

Cognos, o companie aparţinând IBM, lider în soluţii de business intelligence şi management al performanţei, şi Romsys, important Integrator de Sistem din România, au anunţat un parteneriat privind furnizarea de soluţii world-class enterprise planning şi Business Intelligence precum şi de servicii care să faciliteze companiilor planificarea, înţelegerea şi administrarea performanţelor financiare şi operaţionale.

Cognos aduce tehnologia, aplicaţiile analitice şi cele mai bune practici oferindu-le astfel clienţilor un sistem performant complet. Sistemul performant Cognos este o soluţie deschisă şi customizabilă care ajută organizaţiile să folosească cu maximum de eficienţă investitiile în ERP, aplicaţii - soluţii de business, baze de date. Acest sistem oferă clientului abilitatea de a răspunde la întrebări precum - În ce stadiu suntem? De ce suntem în grafic sau în afara graficului? Ce putem face în această privinţă? - şi le oferă posibilitatea să înţeleagă şi să monitorizeze performanţa actuală în timp ce planifică viitoarele strategii de business.

Atât Romsys cât şi Cognos dispun de expertiză în implementarea de tehnologie - fiecare companie aduce o metodologie, instrumente şi tehnici care încorporează practici de industry-leading pentru a ajuta organizaţiile să-şi identifice, evalueze, captureze şi împărtăşească capitalul intelectual pentru un proces mai bun de luare a deciziilor şi de management al performanţei. Cele două companii lucrează împreună sinergetic, pentru a furniza soluţii care aduc rezultate măsurabile, la timp şi care promovează satisfactia clientului.

În calitate de partener Cognos, Romsys promovează produsele Cognos, furnizând soluţii de Business Intelligence, planificarea resurselor întreprinderii precum şi servicii de consultanţă, asigurând implementarea cu succes a soluţiilor Cognos.

Romsys furnizează produse, servicii şi expertiză tehnologică care îi ajută pe clienţii săi să-şi îmbunătăţească şi să-şi gestioneze performanţele de business. Cognos oferă un pachet de software care susţine toate componentele managementului de performanţă al firmei - de la planificare şi bugetare, la măsurarea şi monitorizarea performanţelor, la raport şi analiză. Prin expertiza şi cunoştinţele specializate, Romsys ca partener Cognos extinde această ofertă, ajutându-şi clienţii să-şi maximizeze investiţiile tehnologice.

"Organizaţiile caută suportul unui Integrator de Sistem cum este Romsys care are aptitudinile şi cele mai bune practici dovedite pentru a realiza o abordare strategică în vederea deblocării puterii BI pentru utilizatori." a spus Octavian Chirodea, Region Manager, Europa de Sud-Est, Cognos. "Expertiza extensivă a companiei Romsys, cunoştinţele vaste de BI şi soluţii de management al performanţei s-au dovedit în numeroasele implementări de succes".

Despre Cognos, o Companie IBM

Cognos, o companie IBM, este leader-ul mondial în business intelligence şi soluţii de management al performanţei. Cognos deserveste mai mult de 23.000 de clienţi în peste 135 de ţări, şi primii săi 100 de clienţi enterprise realizează constant indexuri de piaţă. Soluţiile de management al performanţei şi serviciile Cognos sunt promovate si oferite de o retea de peste 3.000 de parteneri şi vânzători din intreaga lume. Cognos a fost achiziţionat de IBM în Ianuarie 2008.

Despre Romsys

Romsys, înfiinţată în 1993, este prima companie cu profil informatic din România certificată ISO 9000 încă din 1996. Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor financiar-bancar, apărare şi siguranţă naţională, telecomunicaţii şi mari companii de utilităţi publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb