Romtelecom lansează un portal de divertisment inteligent pentru copii

F.A.
Comunicate de presă / 20 decembrie 2012

Romtelecom lansează www.roli.ro, un portal interactiv de divertisment şi educaţie pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, ca parte a strategiei sale de a-şi diversifica conţinutul disponibil online, arată un comunicat de presă.

Conceptul www.roli.ro are la bază o platformă online dezvoltată la nivel internaţional în cadrul grupului Deutsche Telekom, adaptată din punct de vedere al conţinutului la specificul fiecărei ţări.

Portalul este sigur de navigat, cu conţinut actualizat şi verificat zilnic. În secţiunea "Poveşti", cei mici vor găsi poveşti culese de Petre Ispirescu, sau scrise de Ion Creangă, dar şi fabule ale lui Grigore Alexandrescu. Pe lângă această secţiune, copiii au la dispoziţie "Jocuri", "Desene animate", "Cărţi de colorat", "Filmuleţe haioase", o rubrică de cultură generală - "ştiaţi că" şi una din care se pot inspira pentru idei creative de "Lucru manual". De asemenea, cei mici îşi pot exersa creativitatea în cadrul secţiunii interactive "Benzi desenate", unde îşi pot crea propriile poveşti şi personaje.

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, a declarat: "Am devenit furnizori de divertisment online cu dolcetv.ro, pe care l-am lansat anul trecut, iar acum a venit momentul să ne îndreptăm atenţia şi asupra celor mici, prin roli.ro. Acest portal are un potenţial mare de dezvoltare pentru că este complex şi sigur de navigat, cu conţinut selectat special pentru a-i implica pe copii vizual deoarece găsesc aici desene animate şi filmuleţe haioase, îi invită la acţiune şi creativitate şi le dă ocazia să îşi dezvolte cultura generală printr-o secţiune dedicată. Este o experienţă completă pentru cei mici, care sperăm să crească alături de noi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb