RSC dezvolta pentru Blubell Technologies o solutie pentru convorbiri gratuite

comunicat
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 august 2007

RSC isi extinde serviciile software pe piata internationala de comunicatii wireless, prin dezvoltarea aplicatiei < blubell < pentru compania Blubell Technologies din Jersey, Channel Islands. "Folosind tehnologia Bluetooth am creat un produs care iti da posibilitatea sa iti suni gratuit prietenii pe skype si in acelasi timp sa beneficiezi de functionalitati specifice telefoniei mobile", declara Bogdan Savu, director executiv RSC.

blubell a fost lansat de curand la nivel mondial si permite utilizatorilor sa initieze si sa primeasca apeluri gratuite prin intermediul programului Skype si a unei casti standard Bluetooth chiar si atunci cand acestia nu se afla in fata calculatorului. Aceasta aplicatie ofera functionalitati similare cu cele intalnite in telefonia mobila: mobilitate (in aria de acoperire Bluetooth), apelare vocala si identificarea vocala a apelantului.

blubell importa automat lista de contacte Skype si statusul acestora, conecteaza automat casca bluetooth si ii acorda utilizatorului libertate de miscare, acesta putand primi si initia apeluri Skype chiar daca nu se afla in fata calculatorului, prin folosirea butonului "accept" de pe casca Bluetooth.

"Am vrut sa oferim utilizatorilor o experienta apropiata de aceea a folosirii telefonului mobil dar fara costurile asociate cu telefonia mobila. Ne propunem ca in curand sa integram blubell si cu ceilalti clienti de "instant messegging" care ofera servicii de telefonie gratuita pe internet (MSN, Yahoo, AOL )" a declarat Lars Nielsen, Managing Director Blubell Technologies

Despre RSC

RSC este o companie cu capital integral românesc, a cărei principală activitate o reprezintă dezvoltarea de sisteme informatice integrate pentru piaţa internă şi internaţională de software.

Expertiza RSC cuprinde: analiza de business, custom development, solutii Smart Card, consultanţă IT, dezvoltare strategii de securitatea informaţiilor, mentenanţă, suport tehnic şi outsourcing.

RSC deţine cea mai înaltă certificare a sistemelor de management al securităţii informaţiilor ISO/IEC 27001:2005 din partea organismului internaţional Det Norske Veritas (DNV) cu acreditare UKAS, Marea Britanie. De asemenea, RSC este certificată SR EN ISO 9001:2001 de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi OMCAS, instituţia de certificare acreditată de Ministerul Român al Apărării Naţionale. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Centrul de Statistică Sanitara şi Documentare Medicală atestă faptul că sistemele informatice oferite de RSC respectă cerinţele de standardizare şi codificare recomandate de Ministerul Sănătăţii. Ca o recunoaştere a competenţelor şi expertizei în utilizarea tehnologiilor Microsoft, RSC este, din anul 2005, Microsoft Certified Partner.

RSC ofera soluţii performante de Healthcare şi eBusiness, fiind partenerul IT de succes a peste 60 de companii de referinţă şi instituţii medicale din România: spitale clinice, de urgenţă, judeţene şi municipale, centre medicale, policlinici, laboratoare, servicii de ambulanţă şi case de asigurări de sănătate.

Despre Blubell Technologies

Blubell Technologies Limited este un provider de solutii de comunicatii avansate cu sediul in Jersey Channel Islands.

Blubell Technologies si-a propus sa schimbe modelele comerciale si structurile de cost traditionale prin lansarea unor produse de comunicatie cu cost redus, care sa combine functionalitatile date de telefonia mobila cu avantajele oferite de telefonia gratuita prin internet.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb