S&T deschide un centru de competenţă pentru soluţii IBM Tivoli

Comunicat S&T
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 februarie 2007

Subsidiara de la Liubliana cumulează cunoştinţele avansate de Tivoli la nivel de grup

Al treilea dintre cele cinci centre de competenţă S&T, Centrul de Competenţă S&T pentru IBM Tivoli, a devenit operaţional. Subsidiara de la Liubliana, care numără 360 de angajaţi, va asigura suport pentru toate proiectele care includ soluţii IBM Tivoli. Din această locaţie, expertiza Tivoli a S&T este pusă la dispoziţia tuturor subsidiarelor din cele 18 ţări în care este prezent Grupul S&T. Centrul de Competenţă pentru IBM Tivoli este responsabil pentru implicarea pro-activă în business, dezvoltarea pieţei şi training.

S&T a acumulat o expertiză solidă prin implicarea într-un număr mare de proiecte ce au inclus soluţii IBM Tivoli, în particular în Slovenia. Planificat şi dezvoltat în colaborare cu IBM, acest Centru de Competenţă are misiunea de a-şi mări expertiza într-un mod mult mai elaborat. "Mulţi dintre clienţii noştri sunt implicaţi în administrarea sistemelor informatice profesionale, suportul pentru procesele ITIL, managementul securităţii informatice şi a conformităţii cu standardele industriale. IBM Tivoli ne permite să le asigurăm consultanţa şi suportul în elaborarea unui management eficient al sistemelor IT, croit în funcţie de cerinţele specifice," a detaliat Christian Rosner, CEO al S&T AG.

Aplicare internaţională a experienţei locale

S&T Slovenia a încheiat cu succes numeroase proiecte Tivoli şi posedă cunoştinţe avansate în acest domeniu. Centrul de Competenţă va dispune de un spaţiu propriu în sediul subsidiarei S&T de la Liubliana şi va colabora strâns cu echipele locale de marketing şi vânzări. În plus, specialiştii sloveni vor asigura suportul necesar pentru proiectele din celelalte ţări în care Grupul S&T este prezent şi îşi va dezvolta serviciile la nivel internaţional. Conducerea Centrului de Competenţă va fi asigurată de Mitja Podlesnik şi Andreij Zimsek. "Am identificat o cerere semnificativă a pieţei pentru soluţiile IBM Tivoli. În acelaşi timp, numărul specialiştilor cu experienţă disponibili nu este destul de mare, în special pentru anumite domenii cum este cel al securităţii informatice. Dispunem de know-how-ul necesar şi îl punem în valoare la nivelul întregului Grup," spune Christian Rosner.

Accent pe securitate

În următoarele câteva luni, Centrul de Competenţă IBM Tivoli se va concentra pe furnizarea de expertiză pentru noile soluţii de securitate incluse în portofoliul IBM Tivoli. Există un număr foarte mic de companii capabile să ofere expertiză completă în acest domeniu.Securitatea IT rănâne una dintre cele mai importante probleme în lumea IT. Pe lângă creşterea permanentă a periculozităţii atacurilor informatice, un alt factor ce dinamizează piaţa soluţiilor de securitate este necesitatea alinierii la standarde internaţionale, precum şi la reguli şi regulamente de ordin legal.

Creştere a cererii de software pentru Enterprise System Management

Conform unui studiu IDC dat publicităţii în iulie 2006, veniturile din software pentru managementul sistemelor informatice va creşte la nivel mondial cu aproape 10% anual până în 2010. În 2005, volumul global al vânzărilor de acest tip de pachete software a cumulat 6,4 miliarde USD, iar pentru 2010 estimarea este de 10,3 miliarde USD. Această creştere va fi acompaniată de cererea din ce în ce mai mare de servicii de consultanţă şi suport pentru implementarea şi utilizarea software-ului. În acest context, IDC a emis următoarele previziuni:

- Va spori concentrarea asupra soluţiilor pentru business service management, în particular pentru procesele ITIL;

- Automatizarea funcţiilor IT (de exemplu, managementul schimbării sau al aplicării patch-urilor) va deveni din ce în ce mai semnificativă;

- Se va pune din ce în ce mai mult accent pe produsele şi serviciile care optimizează infrastructura IT existentă, care permit administrarea eficientă a costurilor şi, în particular, pe produsele care asigură o recuperare rapidă a investiţiei.

S&T cooperează îndeaproape cu IBM, ceea ce îi permite să furnizeze clienţilor săi soluţii IBM Tivoli de ultimă generaţie prin specialiştii săi cu experienţa în domeniu.

ITIL = IT Infrastructure Library

Despre S&T - www.snt.at - XETRA VIENNA: SNT

Cu un număr de peste 2.300 de angajaţi, S&T este cel mai important furnizor de soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrala şi de Est. Compania dezvoltă şi implementează soluţii IT adaptate la cerinţele clienţilor din firmele medii şi mari din domeniile telecomunicaţiilor, bancar, utilităţi, producţie şi din instituţiile publice. Prin filialele noastre din 18 ţări, realizăm structuri IT transfrontaliere, oferindu-le clienţilor noştri soluţii deosebite şi servicii competente.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb