S-a lansat Ingenius Hub, cel mai nou spaţiu din Bucureşti pentru tinerii antreprenori

Ioana Dogaru
Companii / 11 noiembrie 2015

Ingenius Hub este cel mai nou spaţiu din Bucureṣti pentru tinerii antreprenori şi persoanele interesate să înceapă o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finanṭare europeană nerambursabilă, derulat de compania de consultanṭă Loop Operations, în parteneriat cu ASE Bucureşti, CCDL şi Arott, informează un comunicat de presă Ingenius.

Ingenius Hub oferă două spaţii în Bucureşti, unul în apropiere de Piaţa Universităţii, pe Bd. Nicolae Bălcescu (între Piaṭa Romană ṣi Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental), precizează sursa citată. De aceste spaţii poate beneficia oricine, cu condiţia ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienţi, precizează comunicatul Ingenius.

Totodată, Ingenius Hub oferă ṣi o platformă susţinută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea şi funcţionarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la început de carieră.

Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 RON/lună pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii. Există de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/lună) sau 100 de ore (960 ron/lună) de acces în hub, plus multe alte facilităṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparatură pentru evenimente sau servicii contabilitate, se arată în comunicatul Ingenius.

"Pe lângă mentorat, spaţiu dedicat afacerii, pachete de servicii business şi şansa de a primi finanţare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub oferă ṣi oportunitatea de a păstra o relaṭie apropiată cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanṭă juridică sau psihologi ṣi până la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding. În calitate de mentori ai Ingenius Hub, aceṣtia vor asigura consultanţă lunară pentru membrii hub-ului", informează comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb