Saint-Gobain România: Programul "Casa Eficientă Energetic" va fi lansat în data de 15 septembrie

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 14 septembrie 2020

Programul "Casa Eficientă Energetic" va fi lansat în data de 15 septembrie

Saint-Gobain România susţine programul "Casa Eficientă Energetic", primul program guvernamental de finanţare a creşterii eficienţei energetice a caselor uni-familiale, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Specialiştii Saint-Gobain România au realizat Ghidul programului, o contribuţie strategică a acestui proiect al cărui buget total este de 429 de milioane de lei şi care va genera pe piaţa eficienţei energetice o creştere estimată la 200 milioane de Euro pentru următorii 2 ani.

Programul vizează aproximativ 9000 de proprietari de locuinţe unifamiliale din România, ce îşi vor putea eficientiza energetic locuinţele. Aceştia pot beneficia de o primă energetică în valoare de maximum 70.000 de lei, iar finanţarea nerambursabilă decontează maximum 60% din costul unor astfel de lucrări, în funcţie de nivelul de performanţă energetică atins, dar nu mai mult de suma anterior menţionată.

Ovidiu Păscuţiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România, a declarat: "Astăzi, mai mult ca oricând, credem în importanţa cercetării şi inovaţiei ca soluţie fundamentală pentru provocările critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător. Astfel, la Saint-Gobain creăm produse şi soluţii care contribuie la îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirilor, folosind tehnologii de reducere a emisiilor de carbon, contribuind astfel la construirea clădirilor ecologice ale oraşelor viitorului. Pe plan local, Saint-Gobain nu este doar un important furnizor de soluţii care îmbunătăţesc eficienţa energetică a clădirilor, ci se implică activ în demersurile relevante care pot aduce o schimbare. În calitate de membru fondator al ROENEF - Asociaţia Română pentru Eficienţă Energetică, Saint-Gobain România a susţinut încă de la început programul "Casa Eficientă Energetic", iar colegii noştri s-au implicat activ în acest demers, cu angajament şi profesionalism."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb