Samdam Gifts estimează afaceri în creştere cu 25-30%

Elena Deacu
Companii / 30 iunie 2015

Compania Samdam Gifts, specializată în producţia şi distribuţia de articole promoţionale, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, iar reprezentanţii companiei estimează pentru acest an o creştere a afacerilor cu 25-30%.

"Specializată în distribuţia de articole promoţionale, compania Samdam Gifts prevede pentru anul 2015 o creştere de 25-30% a cifrei de afaceri. De asemenea, compania îşi doreşte să îşi consolideze poziţia de top pe piaţa materialelor promoţionale din România", a declarat Sebi Vasilescu, director general Samdam Gifts.

Compania Samdam are 88 de angajaţi şi trei sedii în Bucureşti, Iaşi şi Baia Mare.

"Locul II în topul companiilor de profil din România reprezintă cu siguranţă şi rezultatatul investiţiei de 2,2 milioane euro din fonduri europene care au fost folosite în dotarea cu utilaje de producţie pentru personalizarea articolelor textile a fabricii de la Baia Mare. În prezent aceasta funcţionează la capacitate maximă atât pentru clienţii din România, cât şi pentru clienţii din state europene precum Belgia, Olanda, Germania, Austria, Franţa, Suedia", mai spune directorul general al companiei.

În anul 2014, compania Samdam Gifts anunţa deschiderea unei fabrici în Baia Mare pentru dotarea căreia au fost accesaţi 2,2 milioane euro din fonduri europene pentru achiziţii de echipamente şi utilaje pentru productie (serigrafie, broderie, transfer digital, transfer serigrafic, print digital).

În septembrie 2013, Samdam Gifts deschidea cel mai mare showroom de articole promoţionale din România investind 100.000 de euro.

Samdam Gifts face parte din Samdam Group, care activează în importul şi distribuţia de obiecte promoţionale din 1994, începându-şi activitatea în Belgia, apoi consolidându-şi poziţia prin înfiinţarea unor noi birouri în: Franţa (2005), Olanda (2006), Hong Kong (2007) - pentru facilitarea importurilor din Asia şi România (2008).

Samdam Gifts România beneficiază astfel de experienţă şi know-how-ul acumulate în peste 19 ani de activitate a companiei şi deţine propriile spaţii de producţie, depozitare şi personalizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb