Samsung INNOV8 - telefon cu cameră de 8 MP

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 17 decembrie 2008

Începând cu acestă lună, Samsung INNOV8, un telefon care stabileşte noi limite în ceea ce priveşte aplicaţiile multimedia şi camerele foto integrate telefoanelor mobile, este disponibil acum pe piaţa autohtonă prin intermediul HAT Group Co România.

Samsung INNOV8 (Modelul i8510; pronunţat [in-uh-veyt]) pune la dispoziţia utilizatorilor o cameră foto de excepţie, alături de cea mai bună viteză de navigare pe internet şi numeroase facilităţi pentru jocurile pe telefonul mobil.

De asemenea, cu un design special conceput pentru un mobil multimedia, Samsung INNOV8 le oferă "devoratorilor" de noi tehnologii un telefon cu un look premium. Recunoscut ca fiind primul telefon cu o cameră de 8 MP în momentul lansării sale globale, Samsung INNOV8 este perfect pentru a captura şi a salva amintirile tale alături de cei dragi. Astfel, folosind cele mai noi funcţii precum cea pentru detectarea zâmbetului, a feţei şi cea de blink shot, momentele memorabile pot fi stocate la cea mai bună calitate în propriul telefon mobil. În plus, cei care achiziţionează un Samsung INNOV8 pot personaliza şi edita fotografiile, fişierele video şi audio, prin intermediul aplicaţiilor Movie Maker şi Story Board.

Display-ul LCD generos (2.8" 16M) este perfect proiectat pentru a oferi utilizatorilor vizualizarea fotografiilor, fişierelor video dar şi a jocurilor. Stocarea datelor pe acest nou telefon este asigurată de memoria Flash de 8G şi posibilitatea de extinderea a acesteia prin intermediul unui card de până la 16G. De asemenea, bateria de 1200mAh asigură o experienţă multimedia de lungă durată, fără să-ţi mai faci, astfel, griji în privinţa limitei de stocare şi duratei de utilizare.

Cu ajutorul lui Samsung INNOV8 poate fi rulată o gamă largă de formate video, precum DivX, WMV, Real Player şi MPEG4. Astfel, te poţi bucura de propriul cinematograf in miniatură pe care îl poţi purta totdeauna cu tine. În plus, sistemul stereo 3D prin intermediul DNSe 2.0, transformă vizionarea fiecarui clip sau film într-o experienţă mai realistă ca niciodată.

Samsung INNOV8 este de asemenea ideal pentru iubitorii de jocuri pe telefonul mobil. El este disponibil cu două dintre cele mai faimoase jocuri din lume (Asphalt şi FIFA 08), fiind ales şi telefonul oficial pentru World Cyber Games 2008.

Navigarea online de pe propriul telefon mobil atinge acum noi limite în cazul lui INNOV8. Prin intermediul unui mouse optic şi tastelor direcţionale în 4 sensuri, utilizatorii pot trăi o experienţă asemănătoare cu cea a navigării pe internet cu ajutorul PC-ului. Internetul de mare viteza prin HSDPA şi conexiunea WiFi sunt astfel caracteristici care vor încânta cu siguranţă posesorii acestui telefon.

INNOV8 este echipat cu tehnologia GPS, oferind posibilitatea de navigare şi funcţia geo-tagging. În plus, sistemul de operare Symbian OS V9.3, S60 3rd Edition Feature Pack 2 face posibilă descărcarea rapidă a aplicaţiilor special concepute pentru telefoanele dotate cu Symbian.

Samsung INNOV8 este importat oficial pe piaţa autohtonă de către HAT Group Co. România - distribuitorul oficial de telefoane mobile Samsung în România, fiind testat pentru a funcţiona în reţelele operatorilor: Vodafone, Orange şi Cosmote.

Elementele de identificare speciale, precum: holograma, sigiliul cu sigla HAT şi Samsung, certificatul de garanţie original emis de HAT, sau autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului care redă imaginea hologramei HAT, garantează achiziţionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piaţa românească.

HAT Group Co. Romania are o experienţă de peste 8 ani în distribuţia de telefoane mobile în Europa Centrală si de Est şi Balcani. Din februarie 2003, HAT Group Co reprezintă oficial divizia de telefoane mobile Samsung în România pentru efectuarea operaţiunilor de vânzare şi distribuţie, serviciilor post-vânzare, promovarea mărcii şi a produselor.

Samsung Electronics este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din patru divizii principale de afaceri - Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business si Telecommunication Business. Samsung Electronics produce a gamă largă de dispozitive premiate electronice şi electocasnice, precum ecrane HDTV, sisteme home theater, playere MP3, frigidere şi maşini de spălat. Samsung este recunoscută pentru inovaţiile în designul şi tehnologia produselor electronice de larg consum.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb