SANAKO şi SIVECO România vor colabora pentru promovarea şi dezvoltarea de soluţii educaţionale pentru secolul XXI

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 iunie 2008

Cooperarea dintre SANAKO şi SIVECO România urmăreşte dezvoltarea unui parteneriat durabil şi distribuţia produselor educaţionale proprii, către clienţi din întreaga lume.

Conţinutul educaţional dezvoltat de SIVECO România (lecţii multimedia interactive de matematică, fizică, chimie, informatică, geografie şi biologie destinate elevilor din învăţământul

preuniversitar) va fi de acum disponibil prin intermediul reţelei de parteneri globali dezvoltată de compania SANAKO. Lecţiile interactive vor fi de asemenea disponibile şi direct prin

intermediul magazinului online al companiei SANAKO. Conţinutul educaţional dezvoltat de SIVECO România va deveni astfel uşor accesibil clienţilor din întreaga lume.

Soluţiile şi conţinutul digital de clasă mondială dezvoltate de SIVECO România, consolidează oferta SANAKO, furnizând beneficii semnificative pentru clienţi şi oferind soluţiilor SANAKO un important avantaj competitiv. De asemenea, acest parteneriat presupune completarea ofertei educaţionale a companiei SIVECO România, cu soluţiile de predare live a limbilor străine şi softul educaţional creat de SANAKO.

Bazându-se pe o vastă expertiză în dezvoltarea de proiecte majore în sectorul educaţional, SANAKO şi SIVECO România vor colabora pentru a oferi soluţii inovatoare, pentru îmbunătăţirea rezultatelor învăţării atât în clasa de curs cât şi în campusurile şcolare, cu ajutorul resurselor interactive şi a Internetului.

Partenerii şi-au propus să furnizeze clienţilor soluţii integrate complete de predare/învăţare, care includ tehnologii educaţionale moderne, conţinut digital complex şi servicii localizate

destinate clienţilor.

Juha Merinen, Executive Vice President în cadrul SANAKO, a declarat că "parteneriatul strategic cu SIVECO - un jucător cheie pe piaţa creatorilor de conţinut educaţional interactiv de calitate" va sprijini alinierea procesului de învăţământ la cerinţele impuse de evoluţia rapidă a educaţiei în secolul XXI. Obiectivul nostru este să cooperăm cu cei mai valoroşi parteneri la nivel internaţional şi să furnizăm soluţii şi servicii cu valoare adăugată pentru clienţii noştri. Suntem onoraţi să anunţăm acest parteneriat strategic pe termen lung, cu SIVECO. Considerăm că acest parteneriat va conduce la promovarea celor mai bune soluţii destinate cadrelor didactice şi elevilor, la nivel global.

Florin Ilia, Vice President în cadrul SIVECO România adaugă "SIVECO România este un nume de referinţă la nivel mondial în dezvoltarea de conţinut educaţional interactiv. În prezent ne concentrăm pe dezvoltarea unei cooperări strânse, cu cel mai important furnizor de soluţii educaţionale din lume, SANAKO. Sunt convins că acest parteneriat strategic va aduce beneficii majore pentru clienţii noştri şi că va permite ambelor părţi să pună bazele unor viitoare succese pe piaţa educaţională globală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb