SAP a încheiat un parteneriat cu reprezentanţa locală a HABAU

S.B.
Companii / 27 mai 2021

SAP a încheiat un parteneriat cu reprezentanţa locală a HABAU

SAP anunţă încheierea unui parteneriat cu reprezentanţa locală a HABAU S.R.L., furnizor pentru industria de petrol şi gaze, într-un comunicat remis redacţiei.

Prin adoptarea pachetului RISE with SAP, compania va beneficia de un sistem IT integrat şi solid, prin care îşi va spori eficienţa proceselor, capacitatea de raportare şi îşi va asigura conformitatea legală.

HABAU S.R.L., reprezentanţa locală a grupului austriac Habau Group, şi-a exprimat nevoia de a începe o colaborare care să poată acomoda rapid toate cerinţele legate de localizare. Astfel, compania a hotărât să adopte cea mai modernă tehnologie în domeniu, demarând discuţiile cu unul dintre partenerii locali SAP, Architected Business Solutions, parte a grupului TotalSoft.

"După 12 ani de activitate în industria de petrol şi gaze, şi o creştere stabilă a cifrei de afaceri, împreună cu Habau Group am decis să ne folosim de oportunităţile pe care le oferă Romania. În strategia pe termen mediu şi lung avem în vedere diversificarea activităţii prin realizarea de lucrări civile, drumuri şi lucrări de mediu. În vederea realizării obiectivului şi a gestionării activităţii într-un mod cât mai eficient am căutat o soluţie ERP flexibilă şi modernă şi am ales SAP S/4HANA Private Cloud", a declarat Karl Leidenfrost, CEO Habau S.R.L.

HABAU S.R.L. este o companie austriacă, prezentă în România începând cu anul 2000. Compania execută lucrări de instalaţii şi montaj de conducte pentru distribuţie şi transport gaz, produse petroliere, staţii de comprimare, lucrări de proiectare şi supervizare. Printre cei mai importanţi clienţi se numără OMV Petrom, Transgaz şi Romgaz.

"Este un proiect important pentru întreaga comunitate de business din România care se confruntă cu nevoia acută de transformare şi digitalizare a proceselor de business. De aceea, suntem mândri să facem parte din echipa care va implementa, în premieră, proiectul RISE with SAP într-o companie românească. Faptul că suntem SAP Certified Application Management & Hosting Services Partner încă din 2007, ne oferă un avantaj competitiv, iar experienţa pe care o avem în zona de tehnologie şi consultanţă de business aduce cu siguranţă plus valoare în cadrul proiectului", a declarat Ramona Petre, SAP Team Lead în cadul Architected Business Solutions.

Odată cu integrarea pachetului RISE with SAP, care include soluţia SAP S/4HANA Private Cloud, compania va beneficia de rezilienţă crescută şi agilitate sporită în adaptarea la o piaţă aflată în continuă schimbare. HABAU S.R.L. va putea avea un focus mai mare pe procesele core business şi operaţiuni si îşi va simplifica arhitectura IT, având un singur furnizor responsabil cu licenţa ERP, infrastructură hiper-scalabilă şi servicii de administrare. Noua soluţie va reduce TCO (Total Cost of Ownership) comparativ cu un sistem tradiţional implementat on-premise.

"HABAU S.R.L. este lider în domeniu, astfel că adoptarea celor mai noi tehnologii va ajuta compania nu doar să-şi consolideze poziţia, dar şi să inoveze pentru a se adapta rapid la schimbările din piaţă. Prin simplificarea activităţilor de zi cu zi ale angajaţilor şi furnizarea de experienţe excelente clienţilor, soluţiile SAP îşi propun să crească loialitatea faţă de brand, care se traduce prin creşterea rezultatelor financiare la nivel de business. În drumul lor spre transformare digitală, SAP reprezintă un real partener şi un sprijin pentru companiile viitorului", a declarat Josephin Galla, Managing Director SAP South East Europe.

RISE with SAP este cea mai nouă ofertă SAP care urmăreşte să accelereze transformarea holistică a clienţilor în întreprinderi inteligente, oferind in toate etapele transformării digitale un mod complet nou de reproiectare a proceselor pentru rezultate mai bune ale afacerii. Oferit pe bază de abonament, RISE with SAP integrează SLA, partea operaţională şi asistenţă. Abordarea holistică va ajuta companiile să îşi transforme cu adevărat afacerea, mergând dincolo de o migrare tehnică către cloud pentru a permite o transformare continuă.

În urma implementării soluţiilor SAP, angajaţii HABAU S.R.L. vor beneficia de capacităţi mai bune de gestionare a proiectelor şi contractelor, având o sursă consolidată şi viabilă pentru obţinerea informaţiilor de care au nevoie. Astfel, tranzacţiile pot fi făcute mai rapid şi mai precis, toate etapele de implementare a unui contract pot fi gestionate cu uşurinţă, inclusiv modificări contractuale fără a afecta satisfactia clienţilor. Compania va avea, de asemenea, capacităţi sporite de raportare, planificare şi prognoză, precum şi o imagine mai clară a muncii angajaţilor, prin vizibilitatea volumului de muncă, productivităţii şi eficienţei.

În acelaşi timp, clienţii HABAU S.R.L. vor beneficia de multiple avantaje consolidate. Aceştia pot primi răspunsuri mai rapide la solicitări, fie pentru oferte ori pentru cereri de modificare în proiectele existente, superioare la nivel de detalii, precizie şi planificare predictibilă.

Compania îşi va optimiza, de asemenea, lanţul de aprovizionare, de la achizitie până la furnizarea de servicii, ceea ce se traduce şi într-un client service şi mai bun. Nu în cele din urmă, aceştia se pot bucura de un grad crescut de încredere la nivel de management al contractelor şi furnizare a serviciilor, datorită raportării exacte, analizelor detaliate şi în timp util, precum şi a îmbunătăţirii schimbului general de informaţii de care va dispune HABAU S.R.L.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb