SAP achiziţionează o nouă clădire de birouri în regiunea CEE

Comunicate de presă / 19 octombrie 2021

SAP achiziţionează o nouă clădire de birouri în regiunea CEE

SAP achiziţionează o nouă clădire de birouri în regiunea CEE. Tranzacţia, în valoare de 49 milioane euro, a fost semnată între SAP, lider pe piaţa soluţiilor software de business, şi Park Lane Developments, parte a Lion's Head, o platformă de investiţii şi gestionare a activelor, care este prezentă şi pe piaţa din România. Lion's Head administrează active în valoare de 350 milioane euro şi un portofoliu de clădiri de birouri de clasă A, precum Oregon Park din Bucureşti şi două clădiri de birouri premium în Sofia, conform unui comunicat remis redacţiei.

În urma acestei tranzacţii, SAP a achiziţionat noua clădire de birouri clasa A Park Lane Office Center, dezvoltată de Park Lane Developments în Sofia, valoarea ridicându-se la 49 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare tranzacţie de pe piaţa imobiliară de birouri din Bulgaria, în 2021.

Construcţia Park Lane Office Center a fost finalizată în luna iunie a acestui an, iar clădirea găzduieşte deja sediul central al Allianz Bulgaria pe 3 etaje, cu o suprafaţă totală pentru birouri de 6.000 mp.

"Această tranzacţie are o importanţă majoră pentru noi, finalizându-se într-un context foarte dinamic pentru piaţa de birouri. Credem în potenţialul sectorului dedicat clădirilor de birouri, care oferă, în continuare, oportunităţi bune pentru investiţii", a specificat Anca Simionescu, Country Manager în cadrul Lion's Head România.

"Suntem mândri de această tranzacţie şi de faptul că SAP a achiziţionat Park Lane Office Center. Este o adevărată recunoaştere, nu numai a calităţii proiectului nostru, ci şi a expertizei întregului grup din care facem parte", a adăugat Tanya Kosseva-Boshova, Managing Partner în cadrul Park Lane Developments.

Clădirea de birouri are o suprafaţă construită totală de 34.800 mp, 11 etaje şi 2 niveluri subterane. Este situată într-unul dintre centrele de afaceri cu cea mai rapidă dezvoltare din oraş, beneficiind de legături foarte bune cu mijloacele de transport.

Clădiri cu impact pozitiv asupra sănătăţii

Park Lane Office Center este proiectat şi construit la cele mai înalte standarde internaţionale din domeniu. Sistemul complex de ventilaţie asigură un volum optim de aer proaspăt în spaţiul de birouri, având inclusiv un sistem UV special pentru dezinfectare, care creează un mediu de lucru confortabil şi sigur pentru toţi ocupanţii, angajaţii şi vizitatorii. Aceleaşi principii cu impact pozitiv asupra sănătăţii sunt aplicate şi în Oregon Park din Bucureşti, unul dintre cele mai "verzi" ansambluri de birouri de pe piaţa locală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb