Şase din zece coşuri de cumpărături Sezamo includ produse de brutărie sau patiserie

V.S.
Miscellanea / 21 septembrie 2023

Michael Kaiser, Chief Commercial Officer Sezamo

Michael Kaiser, Chief Commercial Officer Sezamo

La supermarketul online Sezamo, 6 din 10 coşuri de cumpărături includ produse de brutărie sau patiserie, conform comunicatului remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, acestea sunt coapte în brutăria proprie sau create cu măiestrie de către artizani locali precum Pain Plaisir, Gre Bakery, Zexe, Brot Manufactur sau Doamna Elisse şi livrate în 3 ore de la plasarea comenzii, clienţii economisind astfel timpul pe care îl petreceau făcând drumuri la brutăriile şi patiseriile preferate din oraş. Peste 7 tone de pâine se vând lunar, în medie, cele mai cumpărate produse din această categorie fiind cele coapte proaspăt de către brutarii Sezamo: ciabatta, chifla cu cartofi şi pâinea durum. Pe partea de patiserie, preferatele clienţilor sunt croissantul cu unt, croissantul cu ciocolată şi cremă de alune şi merdeneaua cu brânză, toate coapte proaspăt la Sezamo. Cel mai mare amator de patiserie dintre clienţi a comandat în ultimele trei luni nu mai puţin de 535 de astfel de produse, preferatele sale fiind croissantul cu unt şi gogoaşa cu umplutură de fructe. Toate datele sunt extrase din obiceiurile de consum ale clienţilor Sezamo în ultimele trei luni.

Michael Kaiser, Chief Commercial Officer Sezamo, a declarat că:"Suntem, fără îndoială, cea mai bună brutărie din oraş. Sezamo are cea mai mare ofertă de produse artizanale din piaţă, cel mai bogat sortiment de produse de brutărie şi patiserie fără gluten şi de patru ori mai multe produse ecologice decât orice alt supermarket din piaţă. Şi vom dezvolta sortimentaţia constant, pentru a oferi în continuare cele mai delicioase produse".

Sursa precizează că, în perioada 20-27 septembrie, Sezamo lansează campania "Cea mai bună brutărie din oraş" şi reduce preţul faimoasei franzele Gre Bakery cu 55%, noul preţ valabil în săptămâna campaniei fiind 3,99 lei. În plus, supermarketul online a pregătit o serie de cadouri: clienţii care plasează comenzi de minimum 300 de lei vor primi astăzi o gogoaşă cheesecake şi un pachet de cafea din brandul propriu, Ubomi, iar de vineri până inclusiv duminică, un croissant proaspăt copt şi o sticlă de fresh de portocale. Clienţii pot alege din peste 150 de produse de brutărie şi mai bine de 200 de produse de patiserie, dar şi din cel mai bogat sortiment de produse de brutărie şi patiserie fără gluten. Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraş, la băcănie, patiserie, farmacie, măcelărie, piaţă, pescărie, pet shop şi magazin cu produse pentru diete speciale.

În comunicat se mai arată că supermarketul online oferă o selecţie fantastică de 14.000 de produse, precum produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar şi branduri internaţionale de tip supermarket, toate într-un singur loc. Sezamo livrează cu maşini electrice în 3 ore de la plasarea comenzii sau la ora programată, cu intervale de livrare de 15 minute sau o oră. Toate produsele comandate sunt livrate către clienţi din depozitul de 12.000 mp situat în nordul Bucureştiului, în incinta CTPark, care include spaţii de depozitare ambientală şi unităţi cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiţii cât mai bune şi reducerea costurile de energie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb