Schaeffler angajează anul acesta peste 200 de persoane la fabrica din Cristian

O.V.
Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2016

Schaeffler angajează anul acesta peste 200 de persoane la fabrica din Cristian

Compania Schaeffler România a încheiat anul trecut cu peste 3.900 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri în stagnare la circa 1,7 miliarde de lei (peste 390 de milioane de euro). Pentru anul acesta, compania şi-a propus o creştere a business-ului cu 14% şi o creştere a numărului de angajaţi cu circa 200 - 250 de persoane.

"Pentru anul acesta ne aşteptăm la investiţii de circa 25 de milioane de euro. Este posibil ca valoarea acestora să crească în cazul se decide relocarea liniei de producţie rulmenţI mari din Germania în România", a explicat Alexandru Blemovici, managerul Schaeffler România. Practic, odată cu această relocare, la Cristian va fi singura locaţie din România unde se vor produce rulmenţI mari, utilizaţi în industria eoliană, minieră, extractivă, precum şi în producţia de nave.

Schaeffler România produce în fabrica din Cristian componente de tehnică lineară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Activitatea companiei este direcţionată pe două sectoare principale, industrie (circa 80% din producţie) şi automotive (aproximativ 20% din producţie). În sectorul industrial, printre clienţii grupului Schaeffler se numără Siemens, Arcelor Mittal, ThyssenKrupp, Tenaris-Exiros, SMS, Trumpf, Mazak, Lafarge, Heidelberg, Holcim, Michelin sau Continental. În sectorul auto, Schaeffler furnizează componente pentru motor, transmisie şi sistemul de rulare pentru BMW, Audi, Mercedes, VW, Opel, Nissan, Ford, Renault, dar şi pentru alţi producători auto.

Înregistrată iniţial sub numele de INA Schaeffler Braşov ca filială a grupului Schaeffler, compania a fost redenumită în anul 2006, primind numele de Schaeffler România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb