Schimbări în structura de conducere Fornetti România

S.B.
Companii / 4 mai 2023

Schimbări în structura de conducere Fornetti România

După 4 ani în care a condus Fornetti România din postura de Director General, domnul Szasz Jozsef se îndreaptă către noi oportunităţi profesionale. Jozsef s-a alăturat Fornetti la 15 martie 2019 şi a gestionat şi susţinut investiţiile de modernizare în fabrică şi a contribuit la funcţionarea Fornetti cu o eficienţă în continuă creştere.

"Sunt foarte emoţionat, dar mândru de acest moment. Coordonarea Fornetti România a fost o provocare pe care, sper, am dus-o la final cu succes, iar rezultatele financiare şi investiţiile făcute sunt o mărturie a acestui fapt. Mă îndrept către noi provocări, Fornetti fiind un capitol frumos din activitatea mea profesională", a declarat Szasz Jozsef.

Poziţia de Managing Director în cadrul Fornetti România este ocupată, începând cu data de 4 mai 2023, de Martin Udvarev. Născut în Budapesta, Martin a trăit ultimii 20 de ani în Bulgaria unde a şi condus cu succes compania Fornetti din acea ţară, timp de 17 ani. Activitatea sa îndelungată în cadrul grupului Fornetti, cunoaşterea excelentă a brandului şi a viziunii, abilităţile de management şi interecţiunile cu personalul din România au fost printre factorii hotărâtori în numirea sa în cea mai înaltă poziţie de conducere.

"Mă onorează această numire şi încrederea acordată. După aproape 20 de ani petrecuţi la Fornetti Bulgaria, o companie mică acolo, dar de succes, preluarea Fornetti România a venit oarecum normal, însă cu foarte multă responsabilitate. Aici voi coordona aproape 500 de angajaţi, peste 800 de magazine de franciză, prezenţă a brandului în toate magazinele de retail, departamente diverse si producţie extrem de mare. Fornetti este numărul 1 în materie de patiserie în România şi împreună cu echipa de conducere dorim să o păstrăm pe acea poziţie pentru cât mai mult timp", a susţinut Udvarev.

Martin va fi sprijinit în funcţia de director general Fornetti România de Gyöngyike Sinescu, actualmente director financiar al companiei şi Gabriel Voin, director comercial. Cei doi îşi vor păstra funcţiile şi echipele din subordine, iar în paralel, vor fi Directori Adjuncţi, cu puteri egale.

"Sunt convins că această echipă de trei este cheia succesului pentru Fornetti în următorii ani. Atât domnul Voin cât şi doamna Sinescu fac parte din Fornetti România de mai bine de 15 ani, deci sunt parte din familie şi au creat legături strânse cu toţi angajaţii. Experienţa de management a lui Martin şi abilităţile de coordonare vin să sprijine cunoştinţele celor doi, iar eu personal, cred cu tărie în noua echipă de management din România", a declarat Attila Banhidi, Director General Fornetti Group.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu cred ca e nr 1 in domeniu lor de activitate,eu locuiesc in Titan,la parterul blocului sunt un magazin Fornetti si unul al unei altei companii de profil.La Fornetti ,rar vezi doi oameni la cumparare,la ceilalti,rar vezi doar doi oameni la cumparare iar eu zic ca Fornetti e in procedura continua de faliment iar ceilalti cand au doar doi oameni la rand,se gandesc sa initieze procedura de faliment.Pentru documentarea D-voastra,la adresa Bd Nicolae Grigorescu nr 31 ,sect 3.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb