Schneider Electric a furnizat soluţia de distribuţie electrică pentru centrul logistic eMAG de la Budapesta

F.D.
Companii / 18 octombrie 2023

Schneider Electric a furnizat soluţia de distribuţie electrică pentru centrul logistic eMAG de la Budapesta

Continuând colaborarea cu eMAG - începută la cel mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei al retailerului, situat lângă Bucureşti - Schneider Electric a furnizat soluţia de distribuţie electrică pentru noul centru logistic al companiei, de la Budapesta, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, pentru acest proiect, Schneider Electric Romania a lucrat în parteneriat cu Baupartner HU kft, cu care a colaborat, de altfel, şi în România, pentru ambele depozite logistice construite de eMag în apropierea Bucureştiului. Schneider Electric Romania a echipat tablourile electrice de joasă tensiune ale depozitului eMAG din Ungaria folosind integral soluţii digitale de ultimă generaţie.

Şi în cazul acestui nou centru logistic eMAG, clădirea are o suprafaţă impresionantă, de peste 100.000 mp şi cerinţe specifice de funcţionare. Soluţiile propuse de Schneider Electric au răspuns unui set complex de nevoi ale beneficiarului, pornind de la disponibilitatea maximă a energiei electrice şi reducerea timpilor de întrerupere, până la monitorizarea consumurilor în vederea reducerii eventualelor pierderi. Depozitul, extrem de tehnologizat, îi permite acum beneficiarului să asigure un timp şi mai scurt pentru livrarea comenzilor pe care le primeşte din partea clienţilor săi.

"La eMAG inovaţia joacă un rol extrem de important, iar pentru a putea oferi constant clienţilor noştri servicii de livrare rapidă şi acces la o gamă mare de produse, căutăm să ne înconjurăm de parteneri pe măsură", spune Daniel Spiridon, eMAG Business Development & Strategy.

Colaborând strâns cu constructorul depozitului, societatea Baupartner HU kft, parte a Grupului de firme Baupartner, şi înţelegând valoarea timpului şi importanţa menţinerii costurilor fixe la un nivel cât mai scăzut, Schneider Electric România a valorificat integral performanţele soluţiei EcoStruxure, inclusiv gradul avansat de digitizare pe care aceasta îl permite.

"Am ajuns să preţuim tot mai mult în ultima vreme automatizarea şi digitalizarea şi să le înţelegem beneficiile, nu numai pe cele economice, dar şi pe cele care vizează uşurinţa în utilizare", a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România, Republica Moldova şi Armenia. "În special pentru asemenea centre logistice, care asigură servicii cu limite de timp drastice, digitizarea instalaţiilor electrice este extrem de importantă; aceasta facilitează activităţile de întreţinere şi reduce riscurile de întreruperi neplanificate în alimentarea cu energie electrică."

Ca parte a proiectului, Schneider Electric România a furnizat o soluţie EcoStruxure de distribuţie a energiei electrice, protejată de tablouri electrice PrismaSet, comunicante, asamblate de partenerul companiei, Proenerg Oradea. Arhitectura cuprinde 43 de tablouri comunicante, integrate în sistemul de Building Management furnizat de societatea I Wave Solutions Pitesti, partener EcoExpert al Schneider Electric România.

"Cunoscând cerinţele beneficiarului privind continuitatea în alimentarea cu energie electrică si obiectivele sale de sustenabilitate şi eficienţă energetică, tablourile electrice au fost prevăzute cu toate noutăţile digitale ale Schneider Electric - de la interfeţele de comunicaţie Smartlink la senzorii de energie electrică PowerTag şi la cei de temperatură şi calitate a aerului, Heat Tag" adaugă Mihaela Guşă, segment manager în cadrul companiei.

"Dispunem în România atât de soluţii de ultimă oră, cât şi de specialişti, care creează proiecte specifice pentru clienţi din orice domeniu şi de orice mărime," a spus Lucian Enaru. "În acest caz, ne-am bucurat că am putut aduce soluţia EcoStruxure Power într-un proiect de asemenea amploare. Câştigurile rezultate din automatizări sunt întotdeauna însemnate, astfel încât, o soluţie de complexitate mare, cu implicaţii puternice în business-ul clientului - atât ca economii cât şi prin prisma asigurării continuităţii operaţiunilor - îşi poate demonstra valoarea într-un mod concret şi tangibil."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb