Schneider Electric, Invest Dej şi Pluton IC au modernizat infrastructura publica de transport cu troleibuze din Vaslui

D.R.
Companii / 23 august 2023

Schneider Electric, Invest Dej şi Pluton IC au modernizat infrastructura publica de transport cu troleibuze din Vaslui

Schneider Electric, alaturi de Invest Dej si Pluton IC (Ukraine), a contribuit la modernizarea infrastructurii publice de transport cu troleibuze in orasul Vaslui, informează un comunicat de presă al Schneider Electric, remis astăzi redacţiei.

Proiectul de modernizare, intreprins de Schneider Electric in colaborare cu Invest Dej si Pluton IC (Ukraine), isi propune sa transforme reteaua de transport public a orasului Vaslui, prin integrarea de tehnologii avansate si solutii inovatoare, menţionează comunicatul de presă.

Aceasta actualizare complexa are la baza urmatoarele aspecte cheie: îmbunatatirea electrificarii: modernizarea infrastructurii electrice pentru transportul public, pentru a optimiza circulatia troleibuzelor ;

expertiza Schneider Electric in managementul energiei va fi valorificata pentru a maximiza eficienta flotei de troleibuze ; gestionarea eficienta a echipamentelor de medie tensiune si un nivel de siguranta sporit pentru transformatoarele uscate Trihal si celulele SM6; EcoStruxure Power Building Operation: platforma colecteaza si analizeaza date oferind perspective asupra performantei, eficientei operationale si a potentialelor oportunitati de imbunatatire, relatează sursa citată.

"Acest proiect de modernizare este unul de succes pentru noi, avand in vedere provocarile cu care ne-am confruntat si pe care am reusit sa le depasim alaturi de partenerii nostri Invest Dej si Pluton IC (Ukraine)", spune Lucian Enaru, Country General Manager Romania & Moldova Schneider Electric, conform sursei citate.

Toate echipamentele de curent continuu si cele doua module prefabricate pentru montarea echipamentelor au fost fabricate la uzina Pluton in Zaporojie, Ucraina. Proiectul de modernizare promoveaza inovatia, sustenabilitatea si progresul, transformand infrastructura publica de transport cu troleibuze a orasului Vaslui intr-un model de inovatie urbana, precizează comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb