Schneider Electric lansează o nouă gamă de aparataj electric pentru interior, Sedna Design & Elements

G.D.
Companii / 14 martie 2023

Schneider Electric lansează o nouă gamă de aparataj electric pentru interior, Sedna Design & Elements

Schneider Electric a anunţat lansarea gamei de aparataj ultraterminal Sedna Design & Elements, care include funcţii şi modele noi, create pentru a răspunde nevoilor actuale ale clienţilor, în materie de confort şi design elegant, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Sedna Design & Elements este o gamă rafinată cu produse realizate într-o multitudine de culori şi texturi naturale cu aspect de lemn, piatră, metal şi sticlă ce oferă finisaje elegante la preţuri accesibile. Concepută atât pentru arhitecţi şi specialişti din domeniul Home&Deco, dar şi pentru pasionaţii de design interior, gama este disponibilă în două versiuni - Design & Elements. Cuprinde o varietate de finisaje pentru mecanisme şi rame decorative oferind clienţilor posibilitatea de a personaliza designul aparatajului ultraterminal în funcţie de stilul încăperilor, de la industrial, la cel natural sau glamour, dar şi de stilul personal.

Sedna Design & Elements se remarcă prin ergonomie, instalare şi utilizare facilă, dar mai ales, prin fiabilitatea şi calitatea finisajelor. Printre caracteristicile de bază ale acestei game, se numără următoarele:

Funcţionalitate extinsă: fie că este vorba de mecanisme clasice precum întrerupătoare, prize, variatoare de tensiune, termostate sau detectoare de mişcare, sau de mecanisme noi precum priză TV+date sau priză de alimentare+încărcătoare USB, ce oferă funcţii multiple înglobate în acelaşi mecanism, gama Sedna Design & Elements îndeplineste cerinţele de confort şi siguranţă pentru o instalaţie electrică modernă;

Prize fiabile, disponibile in două variante: cu sau fără şuruburi, prevăzute cu obturatoare pentru prevenirea accidentelor.

Suport de fixare cu interblocare, pentru a alinia cu uşurinţă mai multe dispozitive;

Fante pentru şuruburi, pentru a permite reglarea mecanismelor în dozele care nu au fost aliniate corespunzător;

Opt puncte de fixare, pentru un montaj simplu şi fiabil al ramei decorative;

Margini rotunjite ale ramelor, curbate în jurul peretelui, care nu permit depunerea prafului;

Sedna Design cuprinde dispozitive cu un finisaj modern, netede, disponibile în patru nuanţe: alb, bej, aluminiu şi antracit, care pot fi folosite pentru diferite combinaţii, în funcţie de stilul ales - industrial, contemporan, clasic sau vintage. Sedna Elements oferă o combinaţie subtilă de forme plate şi curbate într-un design bine structurat, ce îi conferă un farmec inovator. Regăsim aici rame decorative cu finisaje cu aspect de sticlă, lemn, metal sau piatră. Designul elegant redat prin culorile şi granulaţia ramelor sau a mecanismelor, reflectă tendinţele actuale şi oferă o notă aparte interioarelor, subliniază sursa citată.

Ramele decorative sunt create în diferite variante de la 1 la 5 posturi şi pot fi combinate cu toate mecanismele Sedna Design & Elements. În plus, ramele decorative Sedna Design & Elements oferă grad de protecţie IP20 sau IP44, în funcţie de gradul de protecţie al mecanismului cu care se instalează.

"La Schneider Electric, nevoile clienţilor sunt prioritare astfel încât să putem oferi soluţii dedicate pentru fiecare în parte. Gama Sedna Design & Elements este concepută special pentru locuinţele moderne şi în conformitate cu tendinţele actuale în materie de design. Pentru că sentimentul de acasă nu poate fi comparat cu nimic, această gamă include funcţii şi finisaje noi, create pentru a oferi confort şi eleganţă spaţiilor interioare, cu produse realizate într-o multitudine de culori şi texturi, oferind finisaje premium la preţuri accesibile" spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb