Schneider Electric valorifică automatizarea, software-ul şi electrificarea în competitivitatea industrială

R.S.
Companii / 9 mai

Schneider Electric valorifică automatizarea, software-ul şi electrificarea în competitivitatea industrială

Schneider Electric a prezentat cele mai recente inovaţii din portofoliul său, inclusiv software industrial, inteligenţă artificială şi tehnologie Digital Twin. Aceste soluţii au fost integrate într-un campus digital şi sustenabil, evidenţiind expertiza profundă pe care Schneider Electric o deţine de-a lungul întregului lanţ de valoare industrial, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"În vreme ce industria contribuie cu aproximativ 45% din emisiile globale de gaze cu efect de seră, este clar că trebuie să acţionăm pentru a reduce acest lucru şi a sprijini decarbonizarea industrială cât mai repede posibil. Întrebarea este cum realizăm acest lucru în timp ce creştem productivitatea", a declarat Barbara Frei, Executive Vice President, Industrial Automation la Schneider Electric. "Automatizarea, care se află în centrul tehnologiei operaţionale industriale, optimizează procesele de producţie şi este un factor cheie pentru transformarea digitală de succes. Stimulează productivitatea şi eficienţa şi ajută la valorificarea maximă a energiei şi a materiilor prime."

Concentrându-se pe sprijinirea nevoii clienţilor de a fi agili şi inovatori, ca răspuns la provocările industriale, protejând în acelaşi timp investiţiile, Schneider Electric îşi propune să reducă costul total de proprietate, să simplifice procesele şi operaţiunile şi să permită industriei să opereze la niveluri mai ridicate de eficienţă şi rezistenţă, potrivit comunicatului.

Inovaţii industriale prezentate în campusul digital Schneider Electric

CONNECT: Această platformă de inteligenţă industrială agnostică, end-to-end de la AVEVA permite vizibilitatea şi integrarea datelor de inginerie şi operaţionale de-a lungul întregului lanţ valoric, construind un ecosistem de angajaţi, parteneri şi chiar clienţi. Folosind inteligenţa artificială şi bazat pe soluţia inteligentă digital twin, CONNECT oferă companiilor posibilitatea de a obţine un nivel ridicat de eficienţă şi să promoveze sustenabilitatea folosind Schneider Electric, AVEVA, etap, RIB şi alţi furnizori de software terţi.

Aplicaţiile EcoStruxure Plant: EcoStuxure Plant Predictive Energy cea mai recentă soluţie software Schneider Industrial IoT, care rulează pe CONNECT Data Services, monitorizează anomaliile de consum de energie pe mai multe site-uri pentru a permite o mai bună luare a deciziilor şi a genera economii semnificative de energie.

EcoStruxure Edge Apps: un ecosistem deschis, scalabil şi gata de utilizare, care foloseşte tehnologia edge compute şi AI, oferă procesare a datelor în timp real prin conversia datelor în informaţii acţionabile la sursă - la nivel de echipament, linie sau fabrică. Primele aplicaţii care vor fi lansate şi demonstrate la HM includ EcoStruxure Edge Apps Manager, întreţinere bazată pe condiţii şi optimizare autonomă a randamentului.

Hybrid Cloud MES: MES de la AVEVA capătă o nouă dimensiune cu aplicaţiile care adoptă CONNECT şi dobândesc noi capabilităţi: managementul datelor, vizualizare şi analiză avansată.

EvoPacT HVX: un nou întreruptor de circuit pentru distribuţia energiei de medie tensiune, cu o durată de viaţă operaţională de până la trei ori mai mare decât întreruptoarele de circuit de astăzi. Cu monitorizarea extinsă a stării echipamentelor şi funcţii activate pentru IoT, ajută utilizatorii şi partenerii să aibă un impact asupra sustenabilităţii şi să răspundă nevoilor unei lumi complet digitale şi electrice.

MasterPacT MTZ Active: cea mai recentă adăugare la această gamă cuprinzătoare de întreruptoare de circuit de aer, de mare putere, foloseşte caracteristicile digitale avansate ale unităţii sale de control MicroLogic X pentru întreţinere maximă şi eficienţă energetică.

Robot Lexium SCARA: Un nou robot industrial ultra-compact, de mare viteză, cu precizie de poziţionare ridicată pentru îmbunătăţirea productivităţii şi eficienţei în procesele de producţie şi asamblare. Se integrează perfect în sistemele unificate de control al echipamentului, permiţând controlul centralizat al mai multor roboţi pentru a favoriza sincronizarea şi pentru a oferi fluxuri de date colaborative, răspunzând cerinţelor unei producţii mai inteligente, mai flexibile şi sustenabile.

Copilotul aplicaţiei de automatizare: Folosind puterea Gen AI pentru a creşte productivitatea ingineriei, această aplicaţie oferă o experienţă de utilizator extrem de asistată unui inginer de control pentru sarcinile fluxului de lucru total de generare a aplicaţiilor, inclusiv structura aplicaţiei, crearea de active din bibliotecile asociate şi generarea de cod/ documentaţie/ caz de testare.

Controlul motorului TeSys: sărbătorind 100 de ani de inovaţie, soluţiile Schneider Electric, lider la nivel mondial, fiabile, sustenabile şi eficiente de control al motoarelor sunt conectate, integrate şi pregătite pentru IoT, pentru a oferi protecţie industriei 4.0.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb