Secretarul general al Interpol se aşteaptă la o creştere "dramatică" a criminalităţii, în contextul distribuirii vaccinului anti-COVID-19

J.P.
Miscellanea / 21 decembrie 2020

Secretarul general al Interpol se aşteaptă la o creştere "dramatică" a criminalităţii, în contextul distribuirii vaccinului anti-COVID-19

Secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, a avertizat luni că se aşteaptă la o creştere "dramatică" a criminalităţii, în contextul distribuirii dozelor de vaccin împotriva COVID-19, care a început deja în unele ţări, relatează AFP, conform Agerpres.

"Cu livrarea vaccinurilor, criminalitatea va creşte în mod dramatic", a declarat Stock pentru revista germană Wirtschaftswoche. "Vom asista la furturi, jafuri la depozite şi atacuri în timpul transportării vaccinurilor", a explicat el, într-un context în care autorităţile sanitare europene urmează să-şi facă cunoscută luni decizia privind autorizarea punerii pe piaţă a unui prim vaccin anti-coronavirus.

Potrivit responsabilului Interpol, este de aşteptat şi o intensificare a corupţiei, "în scopul procurării mai rapide a preţiosului remediu".

Un prim vaccin, cel dezvoltat de laboratorul german şi gigantul american OPfizer, a primit deja undă verde în 16 ţări, iar dacă Agenţia europeană pentru medicamente decide autorizarea comercializării, primele vaccinări în Uniunea Europeană ar putea începe de duminică, aminteşte AFP.

În Germania, poliţia federală este responsabilă de transportul dozelor de vaccin, care vor fi stocate în locuri secrete.

Există, pe de altă parte, şi temeri privind operaţiuni de sabotaj din partea "antivacciniştilor", notează France Presse.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Eu nu cred asa ceva.Haide sa vedem cine se inghesuie pentru vaccinare!

    da , asa este , lumea a inceput deja sa-si ascute cutitele . bancile si bancomatele nu mai reprezinta nici un interes , visul oricarui talhar este un vaccin .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb