Sema Parc are o nouă identitate de brand

J.P.
Miscellanea / 22 decembrie 2020

Sema Parc are o nouă identitate de brand

River Development, dezvoltatorul Sema Parc şi The Light, lansează astăzi noua identitate de brand pentru proiectul său - Sema Parc, aflat în prezent în diferite faze de dezvoltare. Schimbarea imaginii de brand vine ca urmare a unei actualizări a masterplanului iniţial al proiectului Sema Parc, care păstrează principala sa caracteristică de proiect integrat, cu funcţionalităţi complementare unei dezvoltări urbane complexe, dar care propune o abordare mult mai deschisă şi flexibilă a spaţiilor dezvoltate. Noul concept "În inima comunităţii" reafirmă ambiţiile de dezvoltare ale acestui amplu proiect imobiliar, îndreptate către comunităţile pe care le construieşte şi cărora li se adresează, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

Ion Rădulea, fondator şi CEO al River Development, dezvoltatorul proiectului Sema Parc a declarat: "Sema Parc reprezintă un proiect unic în peisajul urban al capitalei, pe care ne-am angajat să îl realizăm cu dăruire şi curaj, în urmă cu 15 ani. Ideea lui s-a născut din dorinţa puternică de a aduce o schimbare remarcabilă acestui oraş extraordinar. Ambiţia pe care am avut-o la acel moment o reafirmăm astăzi printr-o nouă energie, care descrie în termeni actuali ceea ce facem şi ceea ce se aşteaptă de la noi. Suntem într-o nouă viteză a dezvoltării pe care ne-am propus-o pentru Sema Parc, avem planuri concrete de dezvoltare viitoare şi, mai mult ca oricând, dorinţa de a finaliza ceea ce am început. Într-un moment în care piaţa se transformă, în care s-au schimbat obişnuinţele de a lucra şi de trăi, ne continuăm investiţiile şi dezvoltarea din Sema Parc. Înţelegem să contribuim astfel la remodelarea unei zone importante pe harta Bucureştiului şi credem cu tărie că proiectul nostru va deveni un punct de referinţă în timp, esenţial comunităţii şi nevoilor ei."

Sema Parc este situat în zona central-vestică, în sectorul 6. Proiectul, al cărui masterplan a fost iniţial anunţat în 2006, a trecut printr-o actualizare recentă şi presupune dezvoltarea integrată şi cu funcţionalităţi multiple a unei zone de aproape 41 de ha. Dezvoltarea proiectului Sema Parc prevede construcţii ce însumează aproape un milion de metri pătraţi (suprafaţa total desfăşurată) şi are ca funcţionalităţi: un centru de afaceri reprezentat de clădiri de birouri de clasă A de 526.800 mp (suprafaţă total desfăşurată), o zonă comercială - shopping village - reprezentată de clădiri cu funcţionalităţi mixte - retail, office şi apartamente, în suprafaţă de 93.500 mp (suprafaţă total desfăşurată) şi o zonă rezidenţială, reprezentată de clădiri de înălţime medie (4-8 etaje) şi înaltă (25 etaje) în suprafaţă totală de 305.200 mp.

Întreaga dezvoltare presupune construirea etapizată a fiecăreia dintre funcţiuni şi se va întinde ca investiţie pe următorii 10 ani. Valoarea întregii investiţii se va ridica la aprox. 2 miliarde de euro şi va fi susţinută din surse proprii, dar şi din finanţări bancare sau tranzacţii pe care compania le include ca parte din planurile sale de continuare a dezvoltării.

Ingrid Băltăreţu, noul Director de PR şi Comunicare al dezvoltatorului River Development: "Sema Parc este într-o etapă diferită faţă de momentul lansării sale, iar noua poziţionare reflectă întreaga esenţă a dezvoltării pe care o avem în vedere de aici înainte. Suntem situaţi în inima oraşului şi, prin natura a ceea ce facem, avem calitatea, dar şi responsabilitatea de a crea comunităţi. Fie că vorbim despre comunitatea de afaceri în creştere din Sema Parc, despre viitoarea comunitate rezidenţială sau despre cea care organic se crează după finalul programului de lucru, Sema Parc se află în inima comunităţii. Pentru toţi cei cărora li se adresează, Sema Parc oferă şi va oferi o experienţă urbană atractivă şi coerentă. Începând de anul viitor, noul logo Sema Parc se va regăsi în fiecare punct de interacţiune cu brandul şi avem ca obiectiv să devenim mai vizibili online şi de a oferi o experienţă digitală celor care îşi vor alege biroul sau apartamentul aici."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb