SENAT:   Întâlnire pe tema combaterii violenţei domestice

G.B
Miscellanea / 29 aprilie 2021

 Întâlnire pe tema combaterii violenţei domestice

Combaterea violenţei domestice şi cunoaşterea bunelor practici din diverse ţări în acest domeniu a constituit, astăzi, tema întâlnirii preşedintelui Senatului, Anca Dragu, cu 26 de ambasadori acreditaţi la Bucureşti, potrivit Agerpres.ro.

După întâlnire Dragu, a afirmat: "Violenţa domestică este un fenomen care se întâmplă în toată lumea. Tocmai de aceea, am vrut să discutăm despre cele mai bune practici pe care le-au aplicat diferite ţări, cele mai bune măsuri pentru a combate acest fenomen. Vorbim, în primul rând, de a identifica violenţa domestică, pentru a le convinge pe victime că trebuie să ia atitudine, nu trebuie să tacă, apoi de a proteja victimele violenţei directe şi indirecte. O atenţie specială trebuie să o acordăm copiilor care sunt victime ale violenţei domestice. Vorbim apoi de procesul de reintegrare şi reeducare al agresorilor şi, în cele din urmă, de integrarea socială a victimelor violenţei domestice".

Preşedinta Senatului a explicat că întrevederile pe care le are săptămânal cu diverşi ambasadori fac parte din diplomaţia parlamentară şi sunt generate şi de faptul că a preluat relativ recent funcţia de preşedinte al Senatului şi diplomaţii vin în vizite de prezentare.

Anca Dragu a mai adăugat "Există la nivelul Parlamentelor din lumea întreagă grupuri de prietenie între state. Poate nu s-a vorbit în spaţiul public despre diplomaţia parlamentară, diplomaţia economică, dar sunt lucruri care se întâmplă continuu. Nu trebuie, în niciun caz, să le dăm o tentă conspiraţionistă. (...) Discut despre COVID, despre subiecte economice, încerc să identific posibilităţi de investiţii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb