Senatorul Vergil Chiţac cere conducerii centrale a PNL dizolvarea filialei judeţene Constanţa

A.C.
Politică / 2 aprilie 2017

Senatorul Vergil Chiţac solicită conducerii centrale a PNL dizolvarea conducerii organizaţiei judeţene Constanţa şi numirea unor lideri interimari care să se ocupe în mod transparent şi statutar de finalizarea alegerilor interne, parlamentarul spunând că nu le recunoaşte pe cele de vineri de la filiala municipală a partidului.

Vergil Chiţac a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, citat de News.ro:"Precizăm că, nu recunoaştem întâlnirea de la Casă de Cultură, unde au fost amestecaţi membrii oneşti cu oameni aduşi pe ultima sută de metri, din afara partidului, într-o încercare disperată şi nereuşită de a asigura cvorumul şedinţei. Totodată, discursul prelungit şi chinuit al preşedintelui Gheorghe Dragomir a fost presărat cu nenumărate afirmaţii mincinoase şi a culminat cu decizii pe persoană fizică, constând în arogarea de puteri abuzive cum ar fi dizolvarea Biroului Politic Local. În aceeaşi cheie nestatutară preşedintele Gheorghe Dragomir a procedat la convocarea CCL-ului în şedinţa extraordinară, printr-o manipulare şi interpretare cu rea-credinţă a dispoziţiilor partidului".

Chiţac îl acuză pe preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, că a convocat ilegitim şedinţa extraordinară în cadrul căreia a fost aleasă o nouă conducere la filiala municipală.

Consiliul de Coordonare Local al organizaţiei municipale a PNL Constanţa s-a întrunit, vineri după-amiază, pentru a alege nouă conducere a organizaţiei, potrivit Hotnews.ro.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a declarat că alegerile sunt staturare şi sunt organizate respectând regulamentul partidului şi hotărârile adoptate în cadrul Biroului Permanent Judeţean, răspunzând astfel acuzaţiilor aduse de fostul preşedinte al organizaţiei judeţene senatorul Vergil Chiţac, care a contestat legalitatea scrutinului.

Fost rector al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Chiţac a fost candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Constanţa din 2016, el fiind învins de candidatul PSD, Decebal Făgădău. El ocupă de anul trecut funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Constanţa. Vergil Chiţac a devenit senator în urmă alegerilor parlamentare de la sfârşitul anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb