SeniorERP - prin inovaţie tehnologică, cu un pas mai aproape de nevoile clientului

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 martie 2009

SeniorERP încorporează Workflow Foundation ca şi instrument de mapare şi automatizare a proceselor de business.

Într-un climat de business extrem de competitiv, eficienţa şi flexibilitatea trebuie să se completeze una pe cealaltă. Pentru a putea ieşi în întâmpinarea clienţilor noştri, Senior Software încorporează în platforma tehnică a sistemului componentă de modelare şi automatizare a proceselor de business livrată în cadrul ultimei generaţii .NET: Workflow Foundation.

Prin implementarea unui ERP, clientul îşi stabileşte două obiective majore: eficienţă operaţională şi flexibilitate la nivel de management. La o analiză mai atentă, se observă faptul că cele două obiective sunt contradictorii:

1. Pentru a fi eficient din punct de vedere operaţional, este nevoie de procese de business clar definite şi controlate. Deci de rigoare, nu de flexibilitate. Această caracteristică este mai ales valabilă în cazul companiilor medii şi mari, acolo unde eventualele pierderi sunt potenţial mai mari decât câştigurile aduse de o mai mare elasticitate. Şi totuşi, în această perioadă, dacă nu eşti capabil să te reajustezi rapid la contextul de business, eşti în pericol să pierzi tot.

2. Flexibilitatea presupune o permanentă adaptare a strategiei de business la condiţiile mediului de afaceri. Dacă eşti o companie la început de drum şi doreşti să ocupi un segment de piaţă, ai nevoie să te diferenţiezi de jucătorii vechi şi, probabil, mai mari, deja existenţi. Deci trebuie să fii flexibil. Numai că această atitudine comportă riscul de a nu mai putea controla procesele de business. Acest lucru conduce pe termen mediu la pierderea clienţilor câştigaţi atât de greu.

Integrarea componentei de Workflow în ERP permite redefinirea în orice moment a proceselor de business, în condiţiile respectării stricte a fluxurilor noi create. Beneficiul clientului se traduce printr-o eficienţă crescută a proceselor de afaceri pe ansamblul întregii companii şi implicit o economie de timp şi bani.

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a răspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import, Distribuţie, Servicii. SeniorERP integrează cea mai nouă platformă tehnologică într-un sistem eficient pentru companiile în creştere şi, în acelaşi timp, într-un instrument puternic adaptat strategiei şi nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distribuţie care au implementat SeniorERP beneficiază de siguranţa şi scalabilitatea unei soluţii mature, de un suport real şi un factor de stabilitate în interiorul organizaţiei. Obiectivul nostru este să aducem inovaţia tehnologică în sprijinul companiilor de distribuţie, astfel încât acestea să se bucure de creştere susţinută şi competitivitate.

Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc ce oferă servicii de dezvoltare de aplicaţii informatice şi consultanţă pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar soluţia proprietară, SeniorERP, este certificată Microsoft şi Veritest pentru Windows Server, .NET şi Web Services.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb