Sevan Kaloustian a fost ales Vicepreşedinte al ARPIM

S.B.
Companii / 19 ianuarie 2021

Sevan Kaloustian a fost ales Vicepreşedinte al ARPIM

Sevan Kaloustian, Managing Directorul al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România, a fost ales Vice Preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), cu un mandat de 2 ani, în cadrul celei mai recente Adunări Generale a organizaţiei, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cu o experienţă de peste 10 ani în industria farmaceutică, Sevan Kaloustiana avut un rol cheie în cadrul companiei Janssen, în facilitarea accesului pacienţilor la medicamentele inovatoare din portofoliul acesteia, ocupând diferite funcţii în mai multe ţări. A absolvit un Doctorat în Farmacologie şi un program de masterat în farmaco-economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada, continuând apoi cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York.

"Alegerea în poziţia de Vicepreşedinte ARPIM mă onorează şi reîntăreşte eforturile noastre spre un scop comun, acela de a contribui împreună cu noua conducere si colegii din ARPIM la construcţia unui viitor mai sănătos pentru România. Johnson & Johnson România are un angajament de lungă durată în relaţia cu ARPIM, cu autorităţile române din domeniul sănătăţii, cu societatea şi pacienţii. Misiunea noastră este clară şi drumul nostru e trasat: vom lucra împreună pentru a continua creşterea accesului pacienţilor la medicamente inovatoare, avansând totodată efortul comun în privinţa taxei clawback, a modelului de stabilire a preţurilor, a predictibilităţii listei de rambursare a medicamentelor compensate şi conturării unei legislaţii mai favorabile studiilor clinice. Cu atât mai mult în aceste momente, este crucial să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a alinia nevoile şi drepturilor pacienţilor români la nivel european, să ne asigurăm că beneficiază de cele mai bune tratemente medicale disponibile", a declarat Sevan Kaloustian, Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb