Sharp şi Sony pun bazele unei companii joint venture

M.M.
Ziarul BURSA #Internaţional #IT / 6 august 2009

Sharp Display Products Corporation ("SDP"), va produce şi vinde paneluri şi module LCD de mari dimensiuni Raportul de investiţii finale în SDP va fi 66% Sharp şi 34% Sony

Corporaţia Sharp ("Sharp") şi Corporaţia Sony ("Sony") au semnat un acord (acordul joint venture) pentru a stabili o companie de tip joint venture care va produce şi vinde paneluri şi module LCD de mari dimensiuni, anunţă un comunicat de presă remis redacţiei.

Sharp a transferat, pe 1 iulie 2009, noua fabrica de paneluri LCD din Sakai City, aflată în construţie, către Sharp Display Products Corporation ("SDP"), subsidiară proprie în totalitate. SDP îşi va începe operaţiunile în octombrie 2009. Pe 29 decembrie 2009, Sony va investi 10 miliarde de yeni în SDP, ca prim pas către raportul de investiţii finale (66% Sharp şi 34% Sony), în schimbul unor noi acţiuni ce vor fi transferate de SDP către Sony, ca alocare a fondurilor de la o terţă parte. Ca rezultat al acestei tranzacţii, SDP va deveni compania joint venture a Sharp şi Sony, în aceeaşi zi. Acordul joint venture stipulează faptul că Sony aduce aporturi de capital suplimentare la SDP.

SDP va maximiza avantajele câştigate din utilizarea panourilor de a zecea generaţie pentru a produce paneluri LCD de mari dimensiuni şi module ce satisfac cele mai înalte nivele de calitate, cost şi performanţe.

Investiţia totală estimată în compania joint venture este de aproximativ 430 miliarde yeni inclusiv bunurile închiriate. Capital social al companiei va fi de 15 miliarde yeni din 29 decembrie 2009 (10 miliarde yeni din 30 Iulie 2009) cu o rezervă de capital de 127 miliarde yeni din 29 decembrie 2009.

Sharp şi Sony vor purta discuţii despre dezvoltarea producţiei de componente pentru modulele LCD pentru a întări relaţia de colaborare.

Comunicatul specifică faptul că executarea acordului joint venture nu va avea un impact semnificativ asupra performanţelor Sharp pe anul fiscal ce se va încheia la 31 martie 2010.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb