Shopping City Buzău a finalizat procesul de extindere şi modernizare a centrului comercial

A.B.
Comunicate de presă #Construcţii / 3 noiembrie 2020

Shopping City Buzău a finalizat procesul de extindere şi modernizare a centrului comercial

Shopping City Buzău, centru comercial din oraşul cu nume omonim, anunţă finalizarea ultimelor etape de extindere şi modernizare începute în 2018, după o investiţie în valoare de 16 milioane euro, transmite un comunicat de presă.

Inaugurat în 2008, cu o suprafaţă de 40.000 mp, dintre care 18.000 mp reprezentând spaţiul închiriabil, centrul comercial cuprinde, în prezent, după modernizările realizate în ultimii doi ani, o suprafaţă închiriabilă de 23.707 mp.

Astfel, centrul comercial pune la dispoziţia vizitatorilor mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber şi o ofertă diversă pentru cumpărături, prin extinderea portofoliului de magazine şi restaurante, într-un spaţiu modern şi luminos. De asemenea, o premieră este inaugurarea Cinema City în viitorul apropiat, cel mai mare cinematograf multiplex din oraş, care se va afla în noul spaţiu al centrului comercial.

Noul foodcourt, cu o suprafaţă mai mare şi un look îmbunătăţit, cuprinde o varietate de restaurante precum KFC, pentru iubitorii celebrelor reţete ale colonelului Sanders, McDonald's pentru amatorii de burgeri sau Spartan pentru cei pasionaţi de bucătăria grecească. Mado le va încânta simţurile cu amestecul oriental de condimente incofundabil, iar Toledo oferă o selecţie de pizza gustoasă. Un prânz delicios merită continuat cu o băutură caldă şi un desert de la Tutti Caffe, Cofetăria Andrei sau Corina Caffe.

Sesiunile de cumpărături la Shopping City Buzău devin şi mai plăcute pentru clienţii care se pot bucura de branduri de modă, articole sportive şi IT&C, precum Intersport, Altex, New Yorker, CCC Shoes, Deichman, LC Waikiki, Sinsay sau Bigotti. De asemenea, magazinele Benvenutti, Tezyo, Office Shoes, Orsay, Pepco, Pandora, Splend'or, Jolidon şi Class pot fi găsite în spaţii noi. Cei aflaţi în căutarea cadoului perfect pot vizita Yves Rocher sau elegantul magazin de bijuterii Teilor, inaugurate în premieră în Shopping City Buzău.

Tot pe lista premierelor se regăsesc şi Meli Melo şi Victoria Home, cu o ofertă bogată de accesorii şi decoraţiuni pentru casă, OptiPlaza, farmaciile Sensiblu şi magazinul naturist Vitamix.

Pentru ca vizitatorii să se poată bucura de toate experienţele oferite de centrul comercial, Shopping City Buzău a implementat un plan de măsuri de siguranţă. Printre măsurile cu rol preventiv amintim: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică a centrului comercial, şi instalarea unor buline de distanţare socială în zonele cu risc de aglomerare. Accesul în centrul comercial este permis doar clienţilor care poartă mască de protecţie, măsura fiind obligatorie şi pentru personalul din magazine şi echipa administrativă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb