SIBIU: Pro România cere demisia prefectului după ce judeţul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

J.P.
Miscellanea / 12 noiembrie 2020

Pro România cere demisia prefectului după ce judeţul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro România cere demisia prefectului judeţului Sibiu, Mircea Creţu, aflat în concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care îl acuză de o gestionare ineficientă a situaţiei, după ce judeţul a ajuns să aibă cea mai mare rată de infectare din ţară, de peste 7 la mia de locuitori, relatează Agerpres.

"Pentru acţiune în situaţie de criză, Prefectura Sibiu are nevoie de un lider cu putere de decizie. Ştiind ce înseamnă gestionarea unor situaţii de urgenţă, îmi este clar că prefectul Creţu nu poate reacţiona eficient în momente de criză. Creţu nu este capabil să acţioneze cu exactitate şi eficienţă şi nu este la prima abatere. Domnule premier, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator!? Nu lăsaţi judeţul Sibiu şi viaţa sibienilor pe mâna prefectului Creţu. Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză. Dacă ţineţi să-l faceţi ceva, faceţi-l director de imagine sau purtător de cuvânt, dar nu gestionar al situaţiilor de urgenţă", a declarat liderul Pro România, fostul subprefect Horaţiu Marin.

În prezent, şedinţele de urgenţă sunt conduse de subprefectul Rareş Macrea, care a admis miercuri seara că se ia în calcul carantinarea municipiului Sibiu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Peste putin timp

    Trupele de interventie sosisera in fata locuintei: 

    -Procedam la fel ca in cazul vilei de la Pipera, vom folosi berbecul pentru a sparge usa! 

    Tunul de 30 de mm al tanchetei de pe strada era atintit spre blocul luxos, spre etajele superioare. Mitraliorul-tunar trase cateva rafale in aer, pentru a-I speria pe locuitorii blocului si a-I face sa nu fuga… 

    -Etajul 8, apartamentul 32! Acolo se afla suspectul nevaccinat! Am avut saizeci de cazuri azi! Oamenii imbracati in uniforme albe erau neinduplecati! Vaccinarea trebuie facuta pentru toti. Erau doua tipuri de vaccinuri, pentru VIP-uri si oamenii de rand, varianta ieftina si care lasa sechele! Patrunsera cu pistoalele in forta in apartamentul unde se gasea un batran speriat, de 80 de ani! Unul dintre gealatii in uniforma ii rupse maneca, apoi dadu cu spirt pe brat, scoase seringa si il vaccina! 

    - L-ai inscris in banca de date a Centrului!? Nenorocitul naibii, are caldura, are centrala! 

    -Inscris, ii rapunse subordonatul locotenentului de la Militiile Vaccinului… 

    -Poate muri! Omul de 80 de ani ramase, rasufland greu pe canapéa… 

    -Lasa, trece si peste asta! Cel putin o paralizie! 

    Departe, se auzi o voce: 

    -Intr-o zi, fakkerii astia bolsevici trebuie arestati! 

    -Cine a spus asta? 

    Dar nu-I raspunse nicio voce… 

    PS: 6 pacienti murisera din cauza cetii in fata spitalului unui ~erou~, Vladimir Gaitan murise din cauza spitalelor care nu-l mai primeau, cerbii erau mancati prin gradinile zoo (nu aveau si ei bani de carne de cerb!!!), mii de pacienti murisera de alte boli din cauza acestui blestemat de Covid-19, nemaifiind primiti in spitale! Prefectii si trupele de asalt medicale raportau cazuri din ce in ce mai multe, pentru a preveni revoltele, a da tunuri (CEC, nu stiu care banci, energia electrica etc) si a face economii la bugetul de stat ce trebuia praduit! TOTI PREFECTII CARE RAPORTEAZA CAZURI MULTE TREBUIE CONCEDIATI! SI SUPUSI ANCHETELOR!

    1. Nu sunt in stare sa gestioneze criza sau le scot cifrele din burta din ratiuni ascunse!

      Isi faceau de cap, erau rasplatiti cu excursii manoase cu teste trucate! In timp ce oamenii din piete tremurau si erau condamnati la moarte prin lipsa de vanzare a produselor!

      Cei cativa bosorogi amarati ai ~MARELUI PLAN COVID-19~ aveau sa ajunga sa se plimbe in baston! Iar firmele de avioane aveau sa dea faliment! Halal Antihristi de carton! PS> THEY ARE NOT ABLE TO PISS AGAINST THE WIND WITHOUT BECOMING WET! FUCKING HEROES OF STUPID WORLD PLANS!

      Sau fiecare pasare pre limba ei piere!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb