Siemens Enterprise Communications aduce "Meeting of Open Minds"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 aprilie 2008

Siemens Enterprise Communications aduce la Bucureşti pentru prima oară "Meeting of Open Minds", roadshow-ul global dedicat clienţilor companiei.

În cadrul evenimentului, au fost discutate noile tendinţe de pe piaţă şi impactul la nivel global al Unified Communications asupra mediului de afaceri.

Inspirat din conceptul companiei de Comunicaţii Deschise (Open Communication), după prezentări în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Germania, roadshow-ul se va desfăşura în descursul acestui an în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România.

"Meeting of Open Minds" oferă clienţilor Siemens Enterprise Communications o ocazie excelentă de a învăţa cum să implementeze conceptul de inovaţie şi transformare în cadrul organizaţiilor proprii şi de a afla mai multe detalii despre ultimele progrese în materie de Unified Communications.

Roadshow-ul se evidenţiază prin numărul impresionant de oameni de afaceri invitaţi să participe la o discuţie care să inspire idei cu privire la noile tendinţe apărute pe piaţă.

Evenimentul a fost onorat de prezenţa lui Constantin Teodorescu, Secretar de Stat din Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologia Informaţiei din România, care a subliniat importanţa managementului şi comunicării în cadrul unei organizaţii.

Phil Sayer, de la Forrester Consulting din Marea Britanie, a adus în discuţie cerinţele pieţei cu privire la soluţii de comunicare deschise şi flexibile, subliniind în acelaşi timp modul în care produsele şi serviciile Siemens Enterprise Communications răspund acestei cereri.

Experţii Siemens, Mark Straton, Vice-Preşedinte Senior, Soluţii Marketing, Siemens Enterprise Communications, Andrei Pietruschevici, Director, Siemens Enterprise Communications SRL, Dan Stancescu, Director Vânzări Directe şi Marketing, Siemens Enterprise Communications SRL, Dr. Thomas Wiemers, Vice-Preşedinte Marketing Strategic, Siemens Enterprise Communications, şi Juergen Brieskorn, Vice-Preşedinte Strategia Produselor, Siemens Enterprise Communications, au ilustrat în prezentările lor contribuţia pe care Comunicarea Deschisă o poate aduce la dezvoltarea unei organizaţii.

Siemens Enterprise Communications GmbH & Co. KG este unul dintre funizorii de marcă la nivel mondial a tehnologiilor Unified Communications. Abordarea unică a companiei, Open Communication (Comunicare Deschisă), de a furniza software, soluţii şi servicii companiilor la toate nivelele, permite afacerilor să fie mai productive, mai rapide şi mai sigure - indiferent de dispozitiv, reţea sau infrastructură de tehnologia informaţiei. Compania este subsidiara Siemens AG cu sediul general în Munich.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb