SIMON PETERS, ANALISTUL ETORO PENTRU PIAŢA CRIPTOACTIVELOR:  "Este timpul pentru cripto să recupereze terenul pierdut?"

G.D.
Piaţa de Capital / 25 iulie 2022

"Este timpul pentru cripto să recupereze terenul pierdut?"

Cele mai importante criptoactive, cum ar fi bitcoin şi ether, au început să recupereze terenul pierdut săptămâna trecută, conform unui comunicat remis redacţiei. Deşi se află încă mult sub maximele istorice, criptoactivele par să intre într-un fel de perioadă de revenire.

Potrivit sursei citate, Bitcoin a atins săptămâna trecută un maxim puţin sub 24.000 de dolari pe platforma eToro, nivel care nu a mai fost văzut de la începutul lunii iunie. Cu toate acestea, BTC s-a tranzacţionat din nou pe scădere şi se situează acum în jurul valorii de 22.000 de dolari. Cu toate acestea, dificultătile privind mineritul sunt mult mai scăzute în acest moment în reţea, ceea ce poate fi un semn încurajator pentru alţi participanţi, cum ar fi minerii mai mici.

Între timp, Ether se mişcă la cele mai ridicate niveluri din ultima lună, după ce vineri a atins peste 1.600 de dolari pe eToro. ETH este de urmărit în acest moment, cererea fiind determinată mai degrabă de posibile tendinţe seculare decât de cele ciclice. Toţi ochii în spaţiul cripto sunt aţintiţi asupra actualizării "The Merge", care se apropie pe zi ce trece şi ar putea duce la o schimbare substanţială a economiei token-ului.

Piaţa cripto va atinge un miliard de utilizatori până în 2030

Un raport al Boston Consulting Group (BCG) ilustrează de ce sectorul are încă mult potenţial. În colaborare cu Bitget şi Foresight Ventures, acesta analizează unde se află sectorul criptoactivelor în ceea ce priveşte inovaţia şi potenţialul.

Prin comparaţie cu primele zile ale internetului, raportul arată cum criptoactivele nu sunt deloc în urma curbei de adoptare - într-adevăr, ceea ce raportul numeşte "Web 3.0" este mai avansat decât internetul din anii 1990. Raportul subliniază diferenţa de tendinţă între preţurile de pe piaţă şi gradul de adoptare de către utilizatori.

Deşi încă nu s-a aşezat bine praful asupra condiţiilor dificile de tranzacţionare pentru criptoactive din punct de vedere investiţional din ultimele luni, devine din ce în ce mai clar că există multe similitudini cu bula Dotcom de la începutul anilor 2000, subliniază sursa citată.

Tendinţa cheie în ceea ce priveşte investiţiile a fost aceea de a elimina ideile proaste, iar nume precum Google şi Amazon au supravieţuit pentru a deveni giganţii internetului de astăzi. Este foarte probabil ca acele companii din spaţiul cripto care continuă să prospere în ciuda adversităţilor de pe piaţă să devină, de asemenea, câştigătoarele viitorului.

Strategia Metaverse din Dubai oferă o imagine asupra viitorului muncii

Dubaiul a lansat o aşa-numită strategie pentru metavers pentru a-i valorifica potenţialul şi a fi în fruntea dezvoltării acestei tehnologii. Emiratul spune că intenţionează să vizeze aproximativ 40.000 de locuri de muncă virtuale în următorii cinci ani, un plan ambiţios pentru a încuraja talentele să lucreze din hub-ul său.

Metaversul a fost o tendinţă în creştere majoră care a apărut anul trecut pe scena cripto. La fel ca NFT-urile şi sectorul cripto la scară mai largă, metaverse a suferit în ultimele câteva luni. Dar iniţiative precum proiectul din Dubai arată că se menţine o continuitate esenţială a activităţii de bază.

Token-uri precum MANA, RBLX şi SAND se află în fruntea proiectelor metaverse bazate pe cripto, iar cele două inovaţii merg mână în mână. Este cu siguranţă un spaţiu care merită urmărit pentru inovaţii-cheie, în special cu prezenţa unor actori importanţi precum Dubai, care încurajează piaţa, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pauzele din prăbușire se numesc recuperări. :)

    Inovații :)))))))))))))) 

    NU MA PREA PRICEP AICI, dar vad ca este criza economica, ca cea din 1929, atunci era altceva, acum este diferit, nimeni nu stie ce va fi, voi scrieti cate ceva, ca de fapt nici voi nu stiti ce va fi. Din articol se vede ca nu stiti ce va fi. Criptomonedele sunt similar cursului valutar si pietei de capital...totul este blocat datorita razboiului...cand se va termina...ne intoarcem ca in 1945, o luam de la zero. Atunci va conta in economie banul cash...tinut la saltea, criptomoneda nu va exista. SCUZE DAC SUNT PESIMIST!

    1. "Atunci va conta in economie banul cash...tinut la saltea".... dupa razboi a fost hyperinflatie. banyl de la saltea a ajuns in zero foarte rapid. asta a fost

      STATY, ma bucur sa vad ca esti bine! ;)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb