Sistemul SaaS, o noutate pentru companii

F. A.
Companii #IT / 1 iunie 2010

Conform unui studiu realizat de Senior Software la începutul lunii mai pe companii de distribuţie şi producţie locale cu peste 1 mil. euro cifra de afaceri, 66% dintre respondenţi au menţionat că nu au un departament IT. La acest studiu au participat directori generali, directori financiari şi administratori din 420 de companii de producţie şi distribuţie la nivel naţional. Doar 34% dintre companii au menţionat că au un departament IT intern sau externalizat, informează un comunicat remis redacţiei.

"Vechiul model de management, rigid, cu strategii şi investiţii pe termen lung, nu mai produce efecte într-un mediu care se schimbă de la o zi la alta. Companiile, mari sau mici, au în egală măsură nevoie de sisteme informatice pentru a-şi alinia afacerile la noua realitate economică. Pentru companiile mici însă, exploatarea investiţiei este mai grea, în special dacă nu au departament IT.

Sistemele SaaS deschid accesul acestor companii la sisteme informatice mature, testate, recunoscute la nivel naţional", a afirmat Daniel Toma, Director General Senior Software.

"Un ERP implică o mai bună organizare, vizibilitate în timp real asupra tuturor activelor firmei şi implicit, permite luarea de decizii în timp util, fără să aştepţi nişte situaţii la câteva luni. Disponibilitatea SeniorERP Online ne-a ajutat să accesăm un sistem complex, încadrându-ne într-un buget modest. Am externalizat o serie de cheltuieli care ar fi triplat costul investiţiei într-un ERP", a declarat Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading, una dintre primele companii care au implementat SeniorERP Online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb