SIVECO Business Analyzer şi SIVECO Balanced ScoreCard semnalează managerilor informaţiile relevante pentru evoluţia afacerii

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 octombrie 2008

Instrumentele din categoria Business Intelligence (BI) au devenit din ce în ce mai răspândite în mediul de afaceri românesc, apreciază specialiştii SIVECO, considerând că interpretarea corectă şi rapidă a datelor din companie face, adesea, diferenţa dintre succes şi eşec în competiţia de piaţă.

"Orientarea organizaţiilor către aplicaţii IT de Business Intelligence depinde atât de complexitatea afacerii, cât şi de puterea financiară a companiilor", explică specialiştii într-un comunicat remis redacţiei. Pentru piaţa locală, analiştii de profil semnalează o creştere importantă a cererii de soluţii de Business Intelligence, în special în zona de servicii, retail şi distribuţie, urmate îndeaproape de administraţia publică şi industrie. În aceste sectoare, numărul beneficiarilor de softuri inteligente, precum şi valoarea soluţiilor de Business Intelligence contractate s-au majorat substanţial în ultimii ani.

"În prezent, operatorii economici români se confruntă cu un adevărat asalt informaţional. La nivel de management, această situaţie poate crea, uneori, întârzieri în luarea deciziilor de business. Pentru a veni în ajutorul decidenţilor, SIVECO România a pus la punct o serie de instrumente IT de suport al activităţii manageriale. Aplicaţiile de Business Intelligence pe care le furnizăm clienţilor noştri au capacitatea de a centraliza şi filtra, în mod automat, informaţiile relevante pentru dezvoltarea afacerii. Practic, aceste softuri inteligente analizează şi califică volume uriaşe de date, oferind managerilor un ajutor important în fundamentarea deciziilor şi acţiunilor de business. În loc să apeleze la resursele umane din companie pentru realizarea de situaţii şi rapoarte, companiile au acum la dispoziţie SIVECO Business Analyzer", este de părere Dorin Bara, Deputy Line of Business Manager, în cadrul SIVECO România.

Amploarea pe care aplicaţiile de Business Intelligence o capătă, în prezent, oferă perspective cu totul noi asupra exploatării eficiente a informaţiei. Conştienţi de beneficiile acestor soluţii, operatorii economici locali au identificat în IT un important avantaj competitiv şi un diferenţiator esenţial în raport cu competiţia.

SIVECO Business Analyzer este un Sistem Informaţional de Management (SIM) modern şi flexibil, care monitorizează şi corelează întreaga activitate a companiei. Funcţionalităţile specifice ale acestei aplicaţii sunt extinse şi rafinate într-o soluţie complementară, denumită SIVECO Balanced ScoreCard. Fiind cel mai nou produs de tip Business Intelligence. Din oferta SIVECO România, SIVECO Balanced ScoreCard reprezintă, la acest moment, principalul instrument IT de suport al activităţilor de management strategic din cadrul organizaţiilor.

Achiziţionând oricare din aceste produse, top-managementul are acces rapid la analize, statistici şi rapoarte economice laborioase, generate în mod automat.

"Rulând soluţiile noastre de Business Intelligence., companiile îşi reduc substanţial volumul sarcinilor administrative. Acestea obţin un important suport în fundamentarea deciziilor manageriale. Cu SIVECO Business Analyzer şi SIVECO Balanced ScoreCard managerii pot decide ei înşişi ce date doresc să selecteze, după ce criterii să le analizeze şi în ce formă să le afişeze. Prin intermediul softurilor inteligente pe care le dezvoltă, SIVECO România contribuie semnificativ la modernizarea informatică a companiilor", a adăugat Dorin Bara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb