SIVECO România a oferit premii la categoria soft educaţional pentru liceu

Comunicat SIVECO
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 februarie 2007

Recent, în cadrul Colegiului Naţional de Informatică "Spiru Haret" din Suceava s-a desfăşurat cea de a VI-a ediţie a Concursului de creativitate software intitulat LINFO@SV.

În calitate de sponsor al acestui eveniment, SIVECO România a oferit premii la categoria soft educaţional pentru liceu (produse multimedia tentante pentru adolescenţi) şi a contribuit la buna desfăşuare a concursului.

De asemenea, au fost prezentate profesorilor şi elevilor participanţi la concurs noile tendinţe în domeniul educaţiei asistate de calculator, prof.Radu Jugureanu, Project Manager AeL eContent în cadrul SIVECO România moderând workshop-ul cu tema: "eLearning şi gândirea statistică. Science 2020".

"Susţinând astfel de iniţiative SIVECO România oferă direcţii de studiu şi oportunităţi de dezvoltare personală atât pentru profesori cât şi pentru elevi. Este un demers menit să informeze şi să popularizaze educaţia asistată de calculator (eLearning-ul) ca mijloc complemetar de educaţie. Totodată dorim să promovăm şi să motivăm valoarea, să facem cunoscute oportunităţile învăţării în sistem de eLearning şi să contribuim la creşterea performanţei în procesul de educaţie" declară Radu Jugureanu.

Concursul LINFO@SV s-a adresat elevilor de toate vârstele, fiind organizat pe secţiuni: învăţământ primar - Lumea poveştilor, unde cei mici au realizat în timpul concursului o prezentare în Microsoft PowerPoint a uneia dintre următoarele poveşti: Scufiţa Roşie, Harap Alb sau Puiul; învăţământ gimnazial - Lumea Algoritmilor, în cadrul căreia participanţii au prezentat în faţa comisiei un algoritm; elevii de liceu au concurat la secţiunile Soft educaţional, Design web, Soft utilitar şi Jocuri.

În cadrul concursului s-au prezentat elevi din judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Galaţi, Botoşani, Teleorman.

S-au înscris în concurs un număr de 80 de elevi care au prezentat 72 de lucrări.

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importantă firmă producătoare de software din România, asigurând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. Între acţionarii SIVECO România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B .V.

SIVECO România deţine poziţii de top pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi de servicii IT.

Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente de eBusiness, eLearning şi eHealth. De asemenea, SIVECO România s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.

Între proiectele de succes derulate de SIVECO România se situează în zona eGovernment, incluzând Ministerul Educaţiei şi Cercetării din România, Casa Naţională de Asigurări pentru Sănătate, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Autoritatea Naţională a Vămilor şi Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărire Comunală. Printre cei mai mari clienţi ai săi se numără companii private ca de exemplu PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacău etc.

SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează. Compania dezvoltă cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producători de software din întreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum şi cu integratori IT cum sunt HP, IBM şi Bull. SIVECO România este membru a mai multe asociaţii profesionale şi de afaceri din România, cum sunt AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb