SIVECO România propune firmelor de Construcţii o abordare integrată a fluxurilor operaţionale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 8 iulie 2008

În România ultimilor ani, industria de Construcţii a cunoscut o adevarată expansiune, piaţa imobiliară evoluând de la o piaţă bazată pe cerere la o piaţa bazată pe ofertă. Această reorientare - firească într-o societate matură - deschide noi oportunităţi de dezvoltare pentru companiile specializate în Construcţii în ceea ce priveşte accesul la mijloace moderne de management al activităţilor.

Din perspectiva dezvoltatorilor de soluţii informatice, acest moment coincide cu cristalizarea unor oferte particularizate pe specificul diferiţelor industrii, în general, şi al Construcţiilor, în special.

"Dezvoltarea de software pentru domeniul Construcţiilor - un domeniu complex şi extrem de mobil sub aspectul importului de materiale şi tehnologii - reprezintă o adevarată provocare pentru specialiştii SIVECO România. Cunoscând îndeaproape particularităţile tehnice şi de business ale acestui domeniu, suntem preocupaţi permanent de dezvoltarea de aplicaţii specializate pentru practica curentă a firmelor de Construcţii", a declarat Cristina Chirvasie, Director de Vânzări Verticală Producţie, în cadrul SIVECO România.

Implementarea pachetului SIVECO Applications garantează optimizarea proceselor specifice domeniului Construcţiilor, reducerea costurilor şi creşterea profitului prin gestiunea informatizată a stocurilor, a planificării, lansării şi urmăririi proiectelor, a situaţiei devizelor etc. Prin intermediul instrumentelor informatice dezvoltate de SIVECO România, specialiştii în Construcţii au posibilitatea să-şi aloce în mod optim resursele, în aşa fel încât să livreze proiectele la cheie în termenii negociaţi.

"Marile proiecte imobiliare au la bază procese complexe de administrare, proiectare, amenajare, finisare etc. Pentru a urmări cu rigurozitate aceste fluxuri, pentru a gestiona eficient cheltuielile cu aceste lucrări, pentru a planifica şi alocă, cu economie de efort, resursele necesare (oameni, materiale, maşini de transport, echipamente critice etc.) şi, mai ales, pentru a păstra evidenţa detaliată a ofertelor şi devizelor aferente fiecărui proiect, noi propunem clienţilor noştri sistemul informatic integrat SIVECO Applications. Prin funcţionalităţile complexe ale soluţiilor proprii, SIVECO România contribuie semnificativ la modernizarea modului de lucru în domeniul Construcţiilor, încurajând, totodată, o abordare europeană şi revigorată asupra procesului de informatizare a industriei, în ansamblul ei", apreciază Cristina Chirvasie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb