SkyTower lansează un concurs public de fotografie cu premii totale de 3.500 de euro

Comunicate de presă / 28 august 2023

SkyTower lansează un concurs public de fotografie cu premii totale de 3.500 de euro

Clădirea SkyTower lansează a doua competiţie cu premii din cadrul programului SKY'S THE LIMIT, si anume un concurs de fotografie denumit "MY VISION OF SKY 2023".

În cadrul concursului de fotografie "MY VISION OF SKY 2023", SkyTower le oferă celor pasionaţi de fotografie atât oportunitatea de a se afirma, cât şi de a câştiga premii substanţiale în bani, între 250 EUR şi 1.000 EUR). Competiţia "MY VISION OF SKY" este destinată tuturor celor care au o pasiune pentru arta fotografica.

Pasionaţii de fotografie se pot înscrie până pe 30 septembrie 2023 pe adresa skysthelimit@skytower.ro pentru a primi regulamentul aferent concursului. Fiecare participant va trimite minimum 2 fotografii in format portret şi/sau landscape realizate din orice punct din afara turnului SkyTower, având ca subiect al compoziţiei clădirea SkyTower.

Numărul maxim de fotografii care poate fi trimis de fiecare participant este de 6 fotografii. In cadrul concursului vor fi acordate şase premii, dintre care trei sunt alocate publicului larg, iar trei sunt alocate chiriaşilor din clădirile SkyTower si ByTower (FCC).

Premiul cel mare pentru fiecare categorie este de 1.000 de EUR, premiul al doilea pentru fiecare categorie este de 500 EUR, iar premiul al treilea per categorie este de 250 EUR.

Clădirea SkyTower a lansat in luna iulie un program public anual de susţinere a domeniilor creative şi sportive denumit "SKY'S THE LIMIT".

Platforma SKY'S THE LIMIT a debutat cu o competiţia de creaţie video numita "SKY LED WOW care acorda premii intre 500 EUR si 8.000 EUR, continua cu concursul MY VISION OF SKY 2023 cu premii totale de 3.500 EUR si va încheia anul cu a o competiţie sportiva de alergat pe scări care se va lansa in septembrie.

"Încă de la inaugurare, SkyTower a reprezentat o atracţie permanentă pentru pasionaţii de fotografie. Anual, primim sute de cereri legate de sesiuni foto-video cu si despre turnul SkyTower, iar de-a lungul anilor am organizat diverse workshop-uri si concursuri foto pe tema SkyTower. Începând de anul acesta, am pus la punct programul anual SKY'S THE LIMIT format din concursuri cu premii pentru industrii creative precum fotografia. Astfel, am ajuns sa regândim si sa relansam pentru publicul larg competiţia foto MY VISION OF SKY si suntem entuziasmaţi să putem premia cele mai frumoase şi spectaculoase fotografii cu SkyTower Building." - Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România - compania care deţine şi administrează SkyTower.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb