SmartPoint îşi extinde în Serbia colaborarea cu Elance

F.A.
Comunicate de presă / 30 mai 2013

SmartPoint, compania independentă de consultanţă în comunicare şi relaţii publice cu operaţiuni la nivel regional, a realizat, la începutul acestui an, campaniile de comunicare pentru creşterea numărului de utilizatori, contractori individuali şi companii pe platforma Elance pe pieţele din România şi Serbia, conform unui comunicat de presă.

Elance este platforma de freelancing şi muncă online numărul 1 la nivel mondial.

"Experienţa de opt ani de care SmartPoint dispune în comunicarea businessurilor online ne-a ajutat în identificarea celor mai potrivite modalităţi de a promova eficient cea mai mare platformă de freelancing online din lume pe cele două pieţe est-europene, România şi Serbia. Creşterea de 6,5 ori a numărului de înscrişi în primul trimestru din 2013 în raport cu media înscrierilor lunare din ultimele trei trimestre din 2012 este un rezultat foarte bun şi califică proiectul cu Elance drept una dintre cele mai eficiente campanii dezvoltate în ultimii ani", declară Cătălin Pătrăşescu, Managing Partner SmartPoint.

Elance a intrat în portofoliul SmartPoint în ianuarie 2013, după un pitch organizat pe piaţa românească în ultimul trimestru din 2012.

Pe baza rezultatelor obţinute în România, Elance a decis extinderea colaborării cu SmartPoint şi pe piaţa din Serbia.

"Proiectele de comunicare care au avut loc în Bucureşti s-au bucurat de un succes real şi au generat, cu siguranţă, creşterea notorietăţii platformei Elance în România. Jurnaliştii şi freelancerii români au manifestat un interes extraordinar faţă de prezenţa noastră acolo. Am avut parte de suport din partea unei echipe profesioniste şi dedicate de PR, care a depăşit aşteptările noastre în ceea ce priveşte rezultatele. Experienţa noastră cu SmartPoint în Bucureşti a fost decisivă pentru continuarea colaborării în lansarea oficială a platformei şi pe piaţa din Serbia. Acest nou proiect ne-a demonstrat încă o dată că SmartPoint este o companie care dispune de expertiza necesară derulării cu succes a proiectelor de comunicare pe pieţele est-europene", a declarat Kjetil Olsen, Vicepreşedinte Elance pentru Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb