Smarttech247, îşi extinde serviciile şi va angaja 60 de persoane noi

A.B.
Companii / 25 februarie 2021

 Raluca Săceanu, managerul general Smarttech247

Raluca Săceanu, managerul general Smarttech247

Smarttech247 îşi măreşte echipa de experţi din România, până la sfârşitul anului 2021, de la 40 la 100 de specialişti în securitate cibernetică. De la inaugurarea Security Operation Centre din Bucureşti şi până în prezent, Smarttech247 şi-a extins serviciile de securitate cibernetică către instituţiile publice şi private din România, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Raluca Săceanu, managerul general Smarttech247, a declarat: "Se preconizează că industria securităţii cibernetice va creşte până în 2023, până la circa 170 de miliarde de dolari. Adoptarea accelerată a tehnologiilor digitale şi dependenţa sporită de serviciile cloud schimbă radical peisajul ameninţărilor cibernetice. Pentru a răspunde acestora, Smarttech247 a investit permanent atât în resursa umană cât şi în infrastructura de cercetare - dezvoltare şi are o gamă întreagă de noi tehnologii şi servicii ce vor fi lansate în 2021. Aceste elemente vor fi motorul planului de expansiune la nivel global şi al creşterii bazei de clienţi".

Potrivit unui buletin special emis anul trecut de SRI, la nivel global s-au intensificat ameninţările din spaţiul cibernetic, inclusiv în România. Au fost afectate domenii cheie pentru gestionarea crizei COVID-19 precum sănătate, administraţie publică sau educaţie. Nevoia unei strategii de securitate cibernetică, la nivel naţional şi internaţional, implică inclusiv dezvoltarea unor parteneriate între instituţiile publice, private şi academice pentru cercetarea şi dezvoltarea soluţiilor de securitate cibernetică, de cea mai înaltă tehnologie, precum şi pentru formarea, motivarea şi menţinerea resursei umane în ecosistemul cibernetic.

"O problemă importantă cu care se confruntă industria de securitate cibernetică este criza tot mai acută de competenţe şi de personal calificat. Pentru a soluţiona această provocare, noi am stabilit încă de la început parteneriate şi colaborări cu universităţi de top din Irlanda, România şi Polonia, contribuind activ la pregătirea următoarei generaţii de absolvenţi de informatică şi atragerea ei în programe de training şi internship. De asemenea, pornind de la faptul evident că sunt mai mulţi bărbaţi decât femei angajaţi în serviciile de securitate cibernetică, Smarttech247 a capitalizat acest bazin important de talente valoroase, înfiinţând în 2020 o academie destinată exclusiv pregătirii lor prin programul "Women în Cyber Security", a adăugat Raluca Săceanu.

În România, aceste parteneriate de training şi cercetare s-au dezvoltat cu Universitatea Politehnică

din Bucureşti, Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor şi cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, proces care va continua şi în viitor prin extinderea colaborării şi cu alte instituţii de învăţământ. În echipa din România se regăsesc foşti studenţi pregătiţi în programe de internship şi training in-house. Smarttech247 a anunţat noi posturi disponibile printre care şi un program pentru studenţii şi absolvenţii facultăţilor de profil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb