SMC Networks lansează noi bridge-uri wireless de exterior pentru conectarea clădirilor unui IMM

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 mai 2007

Noile puncte de acces/bridge-uri wireless pentru exterior EliteConnect se conectează la reţeaua LAN cablată asigurând totodată acces wireless clienţilor mobili

CMC Networks (www.smc.com), unul dintre cei mai importanti furnizori de hardware LAN si de dispozitive de conectare cu banda larga, anunta lansarea noilor puncte de acces/bridge-uri de exterior pentru mediul enterprise EliteConnect 802.11 a/g. Concepute special pentru IMM-urile ce doresc sa realizeze conexiuni wireless intre cladiri, echipamentele SMC2890W-AG si SMC2891W-AG sunt solutii accesibile ce elimina cablarile costisitoare si liniile inchiriate scumpe. Rezistente la conditiile atmosferice si sigure pentru utilizarea in exterior, bridge-urile pot fi instalate intr-o gama variata de medii de lucru, atat in interior cat si in exterior.

Incorporand sistemul "dual radio" de 2,4 GHz/5 GHz, bridge-urile sunt concepute pentru a conecta doua sau mai multe retele locale LAN utilizand o singura banda (modul Bridge) si pentru a oferi acces simultan clientiilor wireless la cealalta banda (modul Access Point). Arhitectura "dual radio" permite diferite optiuni de conectare, utilizand fie banda wireless 802.11a (5 GHz), fie 802.11b/g (2,4 GHz).

Ambele benzi de frecventa pot fi utilizate in modul Access Point.

Noile bridge-uri de exterior EliteConnect sunt disponibile in doua modele: SMC2890W-AG si SMC2891W-AG cu antena integrata de 5 GHz. SMC2890W-AG accepta pana la 16 legaturi WDS pentru conectarea retelei LAN din sediul central al firmei cu filialele sale. Modelul SMC2891W-AG accepta doar o legatura WDS si este utilizat in special pentru conectarea la SMC2890W-AG in modul bridge.

Raspunzand preocuparii pentru siguranta fisierelor - aspect esential pentru IMM-uri - bridge-urile asigura autentificare la nivel de intreprindere si criptare, inclusiv Protected Access Wi-Fi

(WPA/WPA2) si autentificare RADIUS folosind 802.1x.

Instalarea este usor de realizat datorita suportului pentru Power over Ethernet (802.3af), protectiei integrate la descarcarile electrice, antenelor optionale cu castig mare (high gain) si gamei complete de produse de extindere a acoperirii wireless.

"Bridge-urile wireless EliteConnect 802.11a/g pentru exterior faciliteaza crearea de retele

cladire-la-cladire la preturi mai mici, prin eliminarea multitudinii de cabluri", afirma Olaf Olinger, director de produs la SMC. "Instalarea unui bridge dual-radio le ofera utilizatorilor numeroase optiuni de conectare a retelelor LAN aflate la distanta si asigurarea accesului simultan al clientilor mobili, totul intr-un singur produs".

Pentru mai multe informatii despre SMC Networks accesati www.smc.com.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb