SMC Networks lanseaza primul produs al unei noi familii de switch-uri administrabile Gigabit clustering de mare densitate

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 decembrie 2007

Noul TigerSwitch ofera clustering IP incorporat, care permite folosirea a 32 de switch-uri inr-un singur sistem administrabil.

SMC Networks, unul dintre cei mai importanti furnizori de hardware LAN si de dispozitive de conectare cu banda larga, anunta primele produse al celei mai noi familii TigerSwitch de switch-uri de inalta performanta, care include doua switch-uri Gigabit administrabile cu 26 si cu 50 de porturi (SMC8126L2, SMC8150L2) si un switch Power over Ethernet cu 24 de porturi (SMC8124PL2).

Destinat folosirii atat in companiile mari, cat si in IMM-uri, SMC8124PL2 este un switch administrabil cu 24 de porturi, doua dintre ele fiind porturi combo Gigabit. Toate cele 24 porturi 10/100/1000 suporta IEEE 802.3af Power over Ethernet

(PoE), permitand conectarea in retea a echipamentelor add-on de tipul telefoanelor IP sau camerelor, fara sa fie necesara folosirea de cabluri suplimentare.

Este folosita o arhitectura pe un singur cip pentru a asigura transferul datelor la viteza cablului, fiind in acelasi timp asigurate nivelul de securitate si administrabilitate, precum si costurile accesibile - caracteristici specifice IMM-urilor. Flexibilitatea in configurarea retelei este asigurata de o facilitate de clustering IP care permite gruparea a pana la 32 de switch-uri individuale din

seriile 6100 si 8100, creandu-se o entitatea virtuala administrabila cu usurinta, careia i se aloca o singura adresa.

Noul switch suporta retele VLAN bazate pe "frame tag"-uri sau porturi cu suport pentru inregistrarea automata GVRP LAN. Facilitatea MultiLink Trunking permite gruparea legaturilor dintre switch-uri pentru realizarea de conexiuni de banda foarte larga. Switch-urile dispun, de asemenea, de: QoS cu patru nivele de

prioritate pentru asigurarea transmisiei eficiente a datelor critice, IGMP Snooping si Multiple Spanning Tree. Ideal pentru aplicatiile grupurilor de lucru din IMM-uri, SMC8124PL2 suporta facilitati de securitate complexe, precum RADIUS si IEEE802.1x, SSH, SSL si TACACS.

"Securitatea, administrarea cu usurinta, performanta si flexibilitatea sunt cerinte cheie ale marilor companii si ale grupurilor de lucru si retelelor din IMM-uri", spune Iain Kenney, director de marketing la SMC Networks. "Noua familie de switch-uri SMC8100 raspunde acestor solicitari si permite extinderea si conectarea in viitor a altor accesorii".

Pretul recomandat de producator pentru modelul SMC8124PL2 10/100/1000, deja disponibil, este de 749,99 euro. Modelele SMC8126L2 si SMC8150L2 urmeaza a fi disponibile pe piata la sfarsitul trimestrului 4 al acestui an.

Despre SMC Networks

SMC Networks este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare in banda larga. Compania utilizeaza resurse de productie si parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gama tot mai diversificata de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.

SMC Networks furnizeaza solutii destinate companiilor mari, mijlocii si mici, precum si retelelor de acasa. Distributia solutiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali si parteneri VAR.

Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Omnilogic si Flamingo.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb