Snagov Club aniversează 15 ani în industria ospitalităţii

F.D.
Companii / 5 decembrie 2022

Snagov Club aniversează 15 ani în industria ospitalităţii

Snagov Club, resort format din hotel de 5 stele, centru spa, piscină exterioară, restaurante şi centre de evenimente, aniversează 15 ani în industria ospitalităţii din România şi anunţă o creştere a cifrei de afaceri de peste 35% în comparaţie cu perioada similară a anului trecut, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, principale linii de dezvoltare ale Snagov Club în 2022 sunt revenirea puternică din piaţa evenimentelor private şi corporate, care în prezent generează împreună aproximativ 70% din cifra de afaceri.

În ultimii 15 ani, Snagov Club a organizat anual, în medie, peste 100 evenimente corporate şi mai mult de 60 de evenimente private.

"În industria ospitalităţii, flexibilitatea şi personalizarea reprezintă cele mai importante elemente pentru a fi aproape de clienţi. Orice proiect din ospitalitate este personalizat 100%, de la aranjamente, unde stau invitaţii, feluri de mâncare şi activităţi preferate de oaspeţi. La nivel de echipă, am aplicat în fiecare zi din ultimii 15 de ani principiul conform căruia oaspetele se află pe primul loc în orice activitate şi că trebuie să fim cât se poate de flexibili ", a declarat Marius Sucală, General Manager Snagov Club.

Industriile pharma şi IT&C şi companiile care au centre regionale de servicii în Bucureşti sunt cele care au dat tonul revenirii din piaţa evenimentelor corporate. Companiile organizează mai multe şedinţe şi conferinţe interne sau cu partenerii. Ce se observă uşor acum, faţă de perioada anterioară, chiar şi din timpul pandemiei, este că majoritatea evenimentelor sunt axate pe partea de şedinţe, meetinguri sau traininguri, şi mai puţin pe zona de activităţi sau relaxare.

Snagov Club are în prezent peste 60 de angajaţi, iar în lunile de vară numărul lor ajunge şi la 90 de angajaţi. Dintre cei 60 membri ai echipei, peste 25 sunt parte a echipei Snagov Club de la deschidere, acesta fiind un număr deosebit de mare pentru industria horeca din România. De asemenea, Snagov Club pregăteşte, împreună cu alţi doi parteneri din horeca, 24 de elevi în programul Şcoala Duală pentru anul şcolar 2022-2023.

"Amplasat în perimetrul unei rezervaţii naturale, cu aer curat, Snagov Club este un loc unic în România şi în cei 15 ani de activitate de până acum şi-a creat şi un nume binemeritat în industrie. Ne dorim ca tot mai mulţi turişti europeni să afle de noi pe termen scurt şi mediu, şi astfel să se convingă că pot avea parte de o locaţie cu totul excepţională şi cu servicii excelente aici, lângă Bucureşti", mai spune Marius Sucală, General Manager Snagov Club.

Snagov Club estimează că turismul incoming îşi va reveni în anul 2023, şi astfel să găzduiască din nou oaspeţi din întreaga lume, inclusiv pentru evenimente private. În ultimii 15 ani, Snagov Club a avut oaspeţi din peste 100 de ţări, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb