SOCAR inaugurează o nouă benzinărie în judeţul Neamţ

F.A.
Comunicate de presă / 22 iulie 2013

Compania SOCAR Petroleum a inaugurat, astăzi, o nouă benzinărie, în oraşul Roman, judeţul Neamţ, după ce în urmă cu trei săptămâni a fost deschis un alt punct de alimentare în acelaşi judeţ, în oraşul Piatra Neamţ, informează un comunicat remis redacţiei.

Benzinăria este amplasată pe drumul european E85, are o suprafaţă de 2000 de mp şi reprezintă o investiţie de peste 1 milion de euro. Astfel, SOCAR deţine în prezent în zona de nord-est a ţării o reţea de vânzare de 16 staţii active.

"Am atins un prag de investiţii de aproximativ 25 de milioane de euro, strict în reţeaua de retail în zona Moldovei şi un prag consolidat al unei reţele tot mai diversificate în puncte de alimentare şi servicii în premieră în această parte a ţării. Este a doua inaugurare din luna iulie anul curent în judeţul Neamţ şi a patra benzinărie SOCAR din acest judeţ. Urmează noi deschideri de staţii SOCAR la: Focşani şi Adjud", a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

"Procesul de extindere naţională este la fel de avansat. Avem demarate deja lucrări la Arad, Sibiu dar şi în alte centre cheie din România, pentru ca reţeaua noastră să fie la îndemâna tuturor consumatorilor români. Cel mai probabil vom finaliza anul cu zeci de milioane de euro investiţi în reţeaua de vânzare SOCAR şi cu staţii de alimentare dincolo de zona de nord-est a ţării", mai spune Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic).

Din anul 2011 compania s-a implicat în ţara noastră prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Până în prezent, compania a creat în România peste 235 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 30 milioane de euro, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb