SoftOne lansează o nouă platforma eCommerce B2B în România

F.D.
Companii / 20 mai

Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România

Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, furnizor de soluţii business software în Grecia şi Europa de Sud-Est lansează SHOPRANOS, o nouă platformă eCommerce B2B pe piaţa din România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

SHOPRANOS oferă companiilor din zonele de distribuţie si producţie posibilitatea de a dezvolta cu uşurinţă un magazin online. Platforma susţine creşterea vânzărilor online şi oferă clienţilor cea mai bună experienţă de cumpărare.

"Lansarea platformei eCommerce B2B, SHOPRANOS pe piaţa din România întăreşte angajamentul SoftOne în a oferi clienţilor noştri soluţii avansate şi inovatoare. Prin intermediul noii soluţii, vrem să satisfacem în totalitate cerinţele tot mai exigente ale pieţei eCommerce, dar şi să minimizăm eforturile clienţilor noştri în dezvoltarea unui magazin online B2B, fructificând la maximum potenţialul inteligenţei artificiale", a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

SHOPRANOS reprezintă o platformă ce încorporează funcţionalităţi avansate de inteligenţă artificială ce permite companiilor să creeze fără efort conţinut pentru magazinul online sau să îl îmbunătăţească pe cel existent. Soluţia este disponibilă în Cloud, printr-un abonament anual şi elimină necesitatea investiţiilor mari în infrastructura hardware, precum şi costurile ridicate de mentenanţă.

Platforma are opţiuni nelimitate de personalizare şi capacitatea de a crea conţinut actualizat în 30 de limbi, indiferent de volumul catalogului de produse, prin utilizarea inteligenţei artificiale. SHOPRANOS permite lansarea rapidă a magazinului online B2B datorită funcţionalităţilor şi a setărilor predefinite, oferind totodată posibilitatea de a adăuga uşor şi rapid noi funcţionalităţi, pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Platforma susţine integrarea cu orice soluţie ERP sau CRM disponibilă pe piaţă pentru automatizări complete, precum şi integrare cu Google Analytics pentru control complet asupra shop-ului online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb