"Sony" a obţinut patru premii EISA pentru produsele anului 2004-2005

Ziarul BURSA #Companii / 23 august 2004

Asociaţia Europeană pentru Sunet şi Imagine (EISA) a anunţat premiile pentru produsele anului 2004-2005 care se vor decerna în cadrul unei festivităţi la "Pre-Photokina Ceremony" la sfîrşitul lunii septembrie. Grupul Sony a obţinut patru premii în acest an: pentru "inovaţia anului în echipamente electronice mobile" (Sony CDX-M9900); "audio-player-ul anului" (Sony SCD-XA3000ES); "video recorderul digital al anului" (Sony RDR-HX1000) şi "camera foto digitală a anului" (Sony Cyber-shot DSC-T1).

Cu Sony CDX-M9900, ecranul convenţional poate funcţiona ca un monitor video, preluînd imagini de la DVD player, TV sau camera video. Produsul este disponibil şi pe piaţa românească la un preţ de 628 euro.

Sony SCD-XA3000ES, pe lîngă CD-urile obişnuite, are abilitatea de a reproduce şi Super Audio CD pe două sau cinci canale. În România se distribuie doar la comandă, la preţul de 1800 euro.

Sony RDR-HX1000, dotat cu hard de 250 GB, înregistrează cu o viteză de 15 megabiţi pe secundă, cu mult peste nivelul obişnuit de 9 megabiţi pe secundă. De asemenea, imaginile pot fi transferate în ce format se doreşte: DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW. În România va fi prezent începînd cu luna octombrie a acestui an.

Sony Cyber-shot DSC-T1 este echipat cu lentile optice Carl Zeiss Vario-Tessar care oferă o rezoluţie de 5 milioane pixeli CCD. De asemenea, camera este dotată cu un monitor color de 2,5 inci. Pe piaţa românească costă 729 euro.

EISA reprezintă peste 50 reviste de specialitate din 20 ţări europene care votează produsele anului la fiecare categorie pe baza testărilor şi a impactului asupra pieţei. Produsele sînt analizate atît din punct de vedere al tehnologiilor avansate, designului inovator, preţului, cît şi al satisfacerii nevoilor cumpărătorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb