Speedwell şi Garanti BBVA semnează un nou acord de finanţare pentru a treia clădire The Ivy

D.R.
Companii / 24 august 2023

Didier Balcaen, CEO şi co-fondator SPEEDWELL

Didier Balcaen, CEO şi co-fondator SPEEDWELL

SPEEDWELL continuă parteneriatul puternic cu Garanti BBVA prin semnarea unui nou acord în scopul finanţării celei de-a treia clădiri a THE IVY, un proiect rezidenţial premium, informează un comunicat de presă al Speedwell, remis astăzi redacţiei.

Împrumutul actual este de 13,6 milioane de euro.De asemenea, Speedwell extinde şi colaborarea cu RoGBC (Romania Green Building Council), partenerul Garanti BBVA pentru iniţiativa Green Home. Lucrările de construcţie pentru a treia clădire au început, iar 40% din apartamentele disponibile au fost deja vândute încă de la lansarea noului stoc de unităţi, menţionează sursa citată.

Didier Balcaen, CEO şi co-fondator Speedwell a declarat: "Proiectele semnificative nu se construiesc singure. Suntem recunoscători pentru colaborarea de durată cu partenerii noştri, deoarece proiectele noastre sunt rezultatul efortului şi dedicării tuturor celor implicaţi. Garanti BBVA ne-a fost alături încă de la începutul dezvoltării The Ivy, oferind împrumuturi de aproape 30 de milioane de euro. Sustenabilitatea reprezintă un element esenţial în dezvoltările noastre şi suntem recunoscători că putem continua să atragem finanţări de la parteneri care împărtăşesc aceleaşi principii şi valori cu ale noastre. Dorim să mulţumim Garanti BBVA pentru încrederea acordată şi aşteptăm cu nerăbdare să consolidăm această relaţie în timp ce construim proiecte pentru viitor", conform sursei citate.

Bilge Demirer, Director General Adjunct la Garanti BBVA România a afirmat:"În conformitate cu angajamentul nostru pentru banking sustenabil, ne propunem să finanţăm proiecte care respectă criteriile noastre de afaceri, dar au şi un efect pozitiv asupra mediului şi societăţii, încurajând în acelaşi timp un comportament sustenabil din punct de vedere economic din partea utilizatorilor finali. Abordarea noastră este pe termen lung şi, în acest sens, le recomandăm în mod proactiv clienţilor noştri să includă aspecte de sustenabilitate în strategia de dezvoltare a afacerilor lor, deoarece credem cu tărie că toţi actorii economici trebuie să ia în considerare aspecte de mediu şi sociale în strategia lor de dezvoltare, pentru a-şi clădi şi consolida o poziţie solidă faţă de riscurile ESG, devenind astfel viabili din punct de vedere economic pe termen lung. Pe lângă eficienţa energetică ridicată, proiectul The Ivy îndeplineşte cele mai înalte standarde de viaţă în ceea ce priveşte sănătatea, calitatea şi confortul beneficiarilor finali, precum şi conştientizarea unui mod de viaţă sustenabil. Împreună cu Speedwell şi RoGBC, ne propunem să canalizăm resurse financiare către dezvoltarea durabilă, în timp ce educăm beneficiarii finali ai acestor investiţii către un stil de viaţă sustenabil.", potrivit sursei citate.

Speedwell a finalizat lucrările de construcţie pentru Clădirea 1 şi Clădirea 2, totalizând 228 de unităţi, şi a predat sau este în curs de predare a apartamentelor. Astfel, compania avansează în dezvoltarea celei de-a treia clădiri prin asigurarea sprijinului financiar necesar pentru realizarea lucrărilor de construcţie conform standardelor de calitate şi sustenabilitate stabilite, relatează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb