Spotul TV pentru "Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007", pe lista finaliştilor la Festivalul de Publicitate Meribel

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 21 martie 2007

Agenţia de publicitate GAV|Scholz&Friends Bucureşti a fost premiată cu o menţiune de cristal la Festivalul de Publicitate Meribel, categoria Turism, Timp Liber şi Sport, cu spotul TV de promovare a programului Sibiu CCE 2007, denumit "Fabrikultura". Gala Crystal Awards a avut loc pe 8 martie la Varşovia. Meribel Ad Festival reuneşte profesioniştii de publicitate din întreaga lume şi premiază campaniile cu cel mai mare impact şi care se potrivesc cel mai bine brandurilor sau produselor pe care le promovează.

Spotul TV "Fabrikultura" a fost realizat în trei zile de filmare, în forturile de apărare ale Bucureştiului, subsolul Teatrului Naţional Bucureşti şi în Sibiu, respectiv la Biserica Azilului, Turnul Prefecturii şi Hotelul Continental.

Campania de promovare a programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007 s-a desfăşurat în perioada octombrie 2006 - februarie 2007 în media internaţionale pe componenta ATL-TV şi a fost programată pentru o perioadă de patru luni. Planul media a cuprins un total de aproximativ 1500 difuzări pe National Geographic Channel, Travel Channel şi Euronews şi a urmărit atingerea unui public de 50 de milioane de europeni. Pe plan naţional, spoturile TV sunt difuzate prin Societatea Română de Televiziune (TVR, TVR 2, TVR Cultural şi TVR Internaţional).

Meribel Ad Festibal a fost creat în 2001. Anul trecut festivalul a inaugurat premiul Cristalul pentru Europa Centrală, care urmăreşte instaurarea competiţiei în ţările central-europene şi promovarea şi recunoaşterea creativităţii lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb